reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Kochane U mnie Dzięki Bogu wszystko dobrze!!!
Siedzę cicho bo dostałam zjebke od mojego [emoji23][emoji23][emoji23] bo przyciol mnie na tel jak sprawdzałam wielkość zarodka do wieku ciąży.
I stwierdził że znowu czegoś szukam żeby się nakręcić [emoji23].

To moje dziecię [emoji7] z pięknie bijacymi serduszkiem.
1462908542-1d1mld.jpeg

Kolejna wizyta 25 maj na 12.
Lekarz super, położne też. Klinika też bardzo fajna
Zrobił cytologie, pobrali krew, chciał dać zwolnienie ale stwierdziłam że jak mam być za dwa tygodnie to wtedy wezmę, no chyba że coś by się działo to na już

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Super maleństwo:)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Piotrowska śliczny maluszek. Dlaczego mi się wydawało, że Ty miałaś młodszą ciążę niż moja. Coś mi się pokręciło z terminami?

Antiope śliczna istotka. No i super teraz mozesz być spokojna i nie matrwic sie ze objawy znikają. Do 24maja bo wtedy pewnie stres zlapie przed prenatalnymi. Ja mam 25 dzuen po Tobie i chyba Ania tez. Musimy sie trzymać w dobre myśli.

Piotrowska no faktycznie piękny dzidziuś . Gratki !!!!

Joshi no i wspaniale wieści!!! Proszę sluchac męża i nic nie czytac żeby się nie stresować!!!

Lux kciukasy i na pewno usłyszysz dobre wieści nie ma innej możliwości!!!!!!!!!!

reklama
Do góry