reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Antiope a jak tam tc z usg? Pokrywają się?
Według usg termin na 30 listopada (czyli dzień później niż na ostatniej wizycie, bo wtedy wychodził 29 listopada). Na podstawie om termin mam wyznaczony na 5 grudnia. A według moich szacunków na podstawie dnia owulacji wychodzi mi 3 grudnia. Suwaczek mam ustawiony zgodnie z tym ostatnim i chyba już nie będę zmieniać.
Jakoś dziś spokojna jestem, wierzę, że będzie dobrze. Do prenatalnego tylko 2 tygodnie, a potem znowu 2 tygodnie i wizyta. No i niedługo zacznie się II trymestr, więc i strach mniejszy.

Piotrowska śliczny maluszek. Dlaczego mi się wydawało, że Ty miałaś młodszą ciążę niż moja. Coś mi się pokręciło z terminami?
Wiesz co nie pamiętam już[emoji14]Wg ostatniej miesiączki termin miałam na 2 grudnia wg USG na 28 listopada także zobaczymy jak będzie dalej :*

p19us65g5dhat4ga.png

hej dziewczyny czy któraś z was na usg w 7tyg słyszała już bicie serduszka ?
kiedy wy najwcześniej usłyszeliscie i ile fasolka miała wtedy mm :)

Milenka ja bylam na usg w 8tyg ( 7tc5d) i widzialam bijace serduszko a Fasol mial 1.41cm :) Kiedy Ty wizytujesz?

reklama
Do góry