madzialenka3009
Fanka BB :)
Gratulacje Dziewczyny. Piękne Fasolki [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według usg termin na 30 listopada (czyli dzień później niż na ostatniej wizycie, bo wtedy wychodził 29 listopada). Na podstawie om termin mam wyznaczony na 5 grudnia. A według moich szacunków na podstawie dnia owulacji wychodzi mi 3 grudnia. Suwaczek mam ustawiony zgodnie z tym ostatnim i chyba już nie będę zmieniać.Antiope a jak tam tc z usg? Pokrywają się?
Wiesz co nie pamiętam już[emoji14]Wg ostatniej miesiączki termin miałam na 2 grudnia wg USG na 28 listopada także zobaczymy jak będzie dalej :*Piotrowska śliczny maluszek. Dlaczego mi się wydawało, że Ty miałaś młodszą ciążę niż moja. Coś mi się pokręciło z terminami?
A to w takim razie mnie się coś pochrzaniłoWiesz co nie pamiętam już[emoji14]Wg ostatniej miesiączki termin miałam na 2 grudnia wg USG na 28 listopada także zobaczymy jak będzie dalej :*
16maja o 10 nie mogę się doczekać :* <3 według kalendarza tez bedzie 7t5d na ostatniej wizycie maluch mial mial 5mmMilenka ja bylam na usg w 8tyg ( 7tc5d) i widzialam bijace serduszko a Fasol mial 1.41cm Kiedy Ty wizytujesz?