reklama
Antiope
Fanka BB :)
Joshi super, gratuluję!Kochane U mnie Dzięki Bogu wszystko dobrze!!!
Siedzę cicho bo dostałam zjebke od mojego [emoji23][emoji23][emoji23] bo przyciol mnie na tel jak sprawdzałam wielkość zarodka do wieku ciąży.
I stwierdził że znowu czegoś szukam żeby się nakręcić [emoji23].
To moje dziecię [emoji7] z pięknie bijacymi serduszkiem.
Kolejna wizyta 25 maj na 12.
Lekarz super, położne też. Klinika też bardzo fajna
Zrobił cytologie, pobrali krew, chciał dać zwolnienie ale stwierdziłam że jak mam być za dwa tygodnie to wtedy wezmę, no chyba że coś by się działo to na już
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
jakie cudenko! ja jutro zobacze tez takie sloneczko piekne! juz sie doczekac nie moge!Kochane U mnie Dzięki Bogu wszystko dobrze!!!
Siedzę cicho bo dostałam zjebke od mojego [emoji23][emoji23][emoji23] bo przyciol mnie na tel jak sprawdzałam wielkość zarodka do wieku ciąży.
I stwierdził że znowu czegoś szukam żeby się nakręcić [emoji23].
To moje dziecię [emoji7] z pięknie bijacymi serduszkiem.
Kolejna wizyta 25 maj na 12.
Lekarz super, położne też. Klinika też bardzo fajna
Zrobił cytologie, pobrali krew, chciał dać zwolnienie ale stwierdziłam że jak mam być za dwa tygodnie to wtedy wezmę, no chyba że coś by się działo to na już
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Boziu toz to juz malutki czlowieczek!!!!!!! jakie cudenko!To mój maluszek:
Zobacz załącznik 757171
elifit
Moderatorka
Dobre wieści no i super
Piotrowsqa
Zaciekawiona BB
Ja byłam wczoraj i miałam pierwsze USG robione gdzie widać malca. Wcześniej widziałam tylko pęcherzyk w 5-6 tygodniu, a teraz mam 10 tydzień i 4 dni i maluch ma 4,7 cm. Położna użyła przymiotnika "piękny" tyle razy że ciężko zliczyć.[emoji2] Była bardzo zadowolona. Maluch się ruszał, machał nogami i rękami. Wszystkim! Kolejną wizytę mam 7.06 i wtedy będziemy słuchać serduszka. [emoji173]
reklama