reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

To mój maluszek:
P1040565.JPG

Załączniki

• P1040565.JPG
    P1040565.JPG
    281,7 KB · Wyświetleń: 470
reklama
Kochane U mnie Dzięki Bogu wszystko dobrze!!!
Siedzę cicho bo dostałam zjebke od mojego [emoji23][emoji23][emoji23] bo przyciol mnie na tel jak sprawdzałam wielkość zarodka do wieku ciąży.
I stwierdził że znowu czegoś szukam żeby się nakręcić [emoji23].

To moje dziecię [emoji7] z pięknie bijacymi serduszkiem.
1462908542-1d1mld.jpeg

Kolejna wizyta 25 maj na 12.
Lekarz super, położne też. Klinika też bardzo fajna
Zrobił cytologie, pobrali krew, chciał dać zwolnienie ale stwierdziłam że jak mam być za dwa tygodnie to wtedy wezmę, no chyba że coś by się działo to na już

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Joshi super, gratuluję! :happy:

Kochane U mnie Dzięki Bogu wszystko dobrze!!!
Siedzę cicho bo dostałam zjebke od mojego [emoji23][emoji23][emoji23] bo przyciol mnie na tel jak sprawdzałam wielkość zarodka do wieku ciąży.
I stwierdził że znowu czegoś szukam żeby się nakręcić [emoji23].

To moje dziecię [emoji7] z pięknie bijacymi serduszkiem.
1462908542-1d1mld.jpeg

Kolejna wizyta 25 maj na 12.
Lekarz super, położne też. Klinika też bardzo fajna
Zrobił cytologie, pobrali krew, chciał dać zwolnienie ale stwierdziłam że jak mam być za dwa tygodnie to wtedy wezmę, no chyba że coś by się działo to na już

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
jakie cudenko! ja jutro zobacze tez takie sloneczko piekne! juz sie doczekac nie moge!

Ja byłam wczoraj i miałam pierwsze USG robione gdzie widać malca. Wcześniej widziałam tylko pęcherzyk w 5-6 tygodniu, a teraz mam 10 tydzień i 4 dni i maluch ma 4,7 cm. Położna użyła przymiotnika "piękny" tyle razy że ciężko zliczyć.[emoji2] Była bardzo zadowolona. Maluch się ruszał, machał nogami i rękami. Wszystkim! Kolejną wizytę mam 7.06 i wtedy będziemy słuchać serduszka. [emoji173]
1462915427-1d1mld.jpeg

p19us65g5dhat4ga.png

reklama
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt! :)
Piękne maluszki :D Dobrze posłuchać takich dobrych wiadomości.

Ja poproszę o wpisanie mojej wizyty 24.05 godz. 10 :)

Do góry