A ja już po wizycie uśmiechnięta i szczęśliwa poprosiłam lekarza o USG żeby tylko sprawdził serduszko, bo strasznie się bałam... Wszystko jest dobrze dzidzia rośnie ma już ponad 3 cm serduszko 169 uderzeń na minute kręciło się i ruszało główką cudowny widok.
reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
A ja już po wizycie uśmiechnięta i szczęśliwa poprosiłam lekarza o USG żeby tylko sprawdził serduszko, bo strasznie się bałam... Wszystko jest dobrze dzidzia rośnie ma już ponad 3 cm serduszko 169 uderzeń na minute kręciło się i ruszało główką cudowny widok.
Super
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Antiope
No w 7 tygodniu, to już powinno bić serducho. ja byłam w 5t1d i był tylko pęcherzyk, nie było zarodka, a w 7t1d na kolejnej wizycie był zarodek 1,5 cm i bijące serduszko. Przy Bazylim byłam na pierwszej wizycie w 7t4d i też było serduszko.hej dziewczyny czy któraś z was na usg w 7tyg słyszała już bicie serduszka ?
kiedy wy najwcześniej usłyszeliscie i ile fasolka miała wtedy mm
Super, gratulacje!A ja już po wizycie uśmiechnięta i szczęśliwa poprosiłam lekarza o USG żeby tylko sprawdził serduszko, bo strasznie się bałam... Wszystko jest dobrze dzidzia rośnie ma już ponad 3 cm serduszko 169 uderzeń na minute kręciło się i ruszało główką cudowny widok.
Ja byłam w równym 6 tyg i był już zarodek crl 0,36cm i bijące serduszko ;-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
jestem juz po
dziecko ma sie dobrze, serduszko bije, widzielismy i slyszelismy ciaza mlodsza o kilka dni, ale to sie zgadza, bo ja pozna owu mialam, wszystko jest ok, jestem szczesliwa! na usg sie poryczalam oczywiscie, moj tez
mam foto, ale niewyrazne, bo ciemno i aparat mojego jest slaby, to po parwej to zarodek, po lewej zanikajace powoli cialko zolte, kolejna wizyta za dwa tygodnie, dalej mam lykac duphaston
dziecko ma sie dobrze, serduszko bije, widzielismy i slyszelismy ciaza mlodsza o kilka dni, ale to sie zgadza, bo ja pozna owu mialam, wszystko jest ok, jestem szczesliwa! na usg sie poryczalam oczywiscie, moj tez
mam foto, ale niewyrazne, bo ciemno i aparat mojego jest slaby, to po parwej to zarodek, po lewej zanikajace powoli cialko zolte, kolejna wizyta za dwa tygodnie, dalej mam lykac duphaston
Załączniki
Ostatnia edycja:
cytrusowa85
Lux cudowne wieści tak myślałam ze sie wzruszycie . Pierwsze dzieciątko to mega przeżycie. Gratki wielkie
reklama
aneta_ck