reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Lubię kiedy tyle z was wizytuje jednego dnia bo później jest tyle dobrych wiesci aż człowiek się cieszy :) ja mam wizytę dopiero za 2 tyg Kurcze ciekawość mnie zzera co do wagi Frania.

reklama
Ja juz po !
Ktg dobrze bez skurczy . Dzidzia miala mega czkawke przez 10 minut i utrudniala zapis przez co z 20 minut ktg zeszlo na 40 .prawie zasnelam [emoji23][emoji23][emoji23]

Hemoglobina kuzwa leci w dol ze masakra .9.1 syropki nie pomogly wiec przepisal tabletki. Kontrola za 2 tyg . Oby wyniki podskoczyly bo lekarz bedzie chcial mnie polozyc do szpitala buuuuu. Mam nadzieje ze wyniki beda za 2 tyg juz lepsze.

Szyjka ok choc twierdzi ze zaczela sie skracac ( szczegolow nie podal) ale mam sie nie martwic. Wizyty co 2 tyg. No I oszczedzac sie. Mowi zebym do 36 tyg wytrzymala a pozniej juz z górki [emoji41][emoji23]
Waga o 2 kg poszla do przodu przez miesiac . Start z 57 kg a mamy 68.2. Jest git.

Termin cc jeszcze do konca nie jest ustalony ale chyba 12 grudnia zamiast 19.

29 mam meldunek w szpitalu i tam juz ustalony konkretny termin.

No I najwazniejsze.
Ja juz chyba musze miec tak co ciaze . Moje dzieci bardzo lubia matke trzymac w niepewnosci [emoji23][emoji23][emoji23]
Na pytanie ile dziecko wazy . Lekarz mowi ze zaraz zmierzymy. Przykladajac glowice z usg do brzucha mowie" ooo co tu jest bo tutaj mnie wiecznie boli " a lekarz mowi tutaj sa nozki a tu to zgrubienie dupka. Wiec pytam jak juz przy dupce jestesmy to moze pokaze co miedzy nogami jest.
Zaczol mierzyć I mowi " no bez zmian MalutkA I DrobniutkA jak na dziewczynke przystalo 1700-1800 g " mamy 32+2.
Pytam a nie za malo ? Lekarz mowi nie nie jest w granicach normy choc DROBNA.

KUZWA I TU MNIE OLSNILO!!!!!
jak to drobna ? Jak to na dziewczynke przystalo? Qurwa!!!!
Pytam a jajek doktor nie widzi? A on no nie widac .
Masakra. Nie chwalilam sie ze 2 miesiace temu robilam w Pl 3d I tam lekarz byl pewny chlopca. Dalam se spokoj.
Ten lekarz tutaj od poczatku mowil ze dziewczynka ale nigdy nie byl pewny
.zawsze mowil prawdopodobnie dziewczynka . Ze nie widzi siusiaka ale rowniez dobrze moze byc zle ulozone I dlatego nie widzi itp.
Ten z Polski odrazu byl pewny I wpisal w opisie plec meska.
Dzis moj lekarz prowadzacy wpisal w karte ciazy w rubryce plci koleczko ze strzalka na dol [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

No I uj !!!! Niewiem dalej czy mam syna czy corke . Masakra.
Urodze napewno !!! DZIECKO!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Joshi
uwielbiam jak mi humor poprawiasz
Z tym ze kup cos różowego na wyjście ze szpitala❤❤
A ten z pl taki pewnien a zdjęcia nie dal. W sumie to nigdy nie pokazałaś zdjęcia od dolu miedzy nogami a ten Ci dal?

Daj troche ubranek na chłopca bo nie potrzebujesz .
A tak w ogóle to bym poszła jeszcze raz po zdjęcie od dolu żeby dowód miec i zaczela kupowac pod dziewczynke jak miedzy nogami pipka

Jak słyszę te Wasze historie o tym,że wyczuwacie główkę albo piąstke dziecka jak wkładacie tam tabletki to nie wiem jak można przy tym robic seks [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] wy szalone jesteście [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak słyszę te Wasze historie o tym,że wyczuwacie główkę albo piąstke dziecka jak wkładacie tam tabletki to nie wiem jak można przy tym robic seks [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] wy szalone jesteście [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie pozwalam, bo na samą myśl o sexie dostaję skurczy. Dodatkowo mój by się tam nie zmieścił. Teraz rozumiem dlaczego dawniej lekarze mówili, że ciasno jak cholera. Dobrze, że mąż drobny, w życiu nie chciałabym faceta z wielkim przyrodzeniem.

Ja juz po !
Ktg dobrze bez skurczy . Dzidzia miala mega czkawke przez 10 minut i utrudniala zapis przez co z 20 minut ktg zeszlo na 40 .prawie zasnelam [emoji23][emoji23][emoji23]

Hemoglobina kuzwa leci w dol ze masakra .9.1 syropki nie pomogly wiec przepisal tabletki. Kontrola za 2 tyg . Oby wyniki podskoczyly bo lekarz bedzie chcial mnie polozyc do szpitala buuuuu. Mam nadzieje ze wyniki beda za 2 tyg juz lepsze.

Szyjka ok choc twierdzi ze zaczela sie skracac ( szczegolow nie podal) ale mam sie nie martwic. Wizyty co 2 tyg. No I oszczedzac sie. Mowi zebym do 36 tyg wytrzymala a pozniej juz z górki [emoji41][emoji23]
Waga o 2 kg poszla do przodu przez miesiac . Start z 57 kg a mamy 68.2. Jest git.

No I najwazniejsze.
Ja juz chyba musze miec tak co ciaze . Moje dzieci bardzo lubia matke trzymac w niepewnosci [emoji23][emoji23][emoji23]
Na pytanie ile dziecko wazy . Lekarz mowi ze zaraz zmierzymy. Przykladajac glowice z usg do brzucha mowie" ooo co tu jest bo tutaj mnie wiecznie boli " a lekarz mowi tutaj sa nozki a tu to zgrubienie dupka. Wiec pytam jak juz przy dupce jestesmy to moze pokaze co miedzy nogami jest.
Zaczol mierzyć I mowi " no bez zmian MalutkA I DrobniutkA jak na dziewczynke przystalo 1700-1800 g " mamy 32+2.

Masakra. Nie chwalilam sie ze 2 miesiace temu robilam w Pl 3d I tam lekarz byl pewny chlopca. Dalam se spokoj.
.zawsze mowil prawdopodobnie dziewczynka . Ze nie widzi siusiaka ale rowniez dobrze moze byc zle ulozone I dlatego nie widzi itp.
Dzis moj lekarz prowadzacy wpisal w karte ciazy w rubryce plci koleczko ze strzalka na dol [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Joshi, Twoje dzieci to serio lubią mamę zaskakiwac[emoji6] Może jednak kupisz coś dla dziewczynki, żeby choć parę ubranek miała[emoji23][emoji23][emoji23] A tak serio, to nie zostaje Ci nic jak do porodu czekać i się okaże czy Fabian czy Lenka. No czyste szalenstwo[emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja juz po !

No I najwazniejsze.

Haha joshi!!!! Gratulacje, ja tam od rszu wiedzialam ze bedzie Lenka!!!! :D super hahaha, chociaz jeszcze nic nie wiadomo, ale masz przeboje! Mam nadzieje, ze ciuchy unisex kupowalas :D no i kciuki za to, bys nie wyladowala w szpitalu!!!!

Do góry