Tego ci nie powiem bo nie pamiętamA poprzednie dzieci byly na tym etapie ciazy podobne wagowo do tego? Ciekawa jestem ile wyjdzie na koniec
Ale rodziły się duże
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego ci nie powiem bo nie pamiętamA poprzednie dzieci byly na tym etapie ciazy podobne wagowo do tego? Ciekawa jestem ile wyjdzie na koniec
To ty bardziej listopadowa niż grudniowaMój tyle tez miał 35/36tc
urodzony w 35t3d miał 3130g
[emoji173][emoji173]
Ee jak drugi grudnia, to moze do 5 kg nie dobije [emoji23]
O kurcze ale jaja, a raczej ich brak...Ja juz po !
Ktg dobrze bez skurczy . Dzidzia miala mega czkawke przez 10 minut i utrudniala zapis przez co z 20 minut ktg zeszlo na 40 .prawie zasnelam [emoji23][emoji23][emoji23]
Hemoglobina kuzwa leci w dol ze masakra .9.1 syropki nie pomogly wiec przepisal tabletki. Kontrola za 2 tyg . Oby wyniki podskoczyly bo lekarz bedzie chcial mnie polozyc do szpitala buuuuu. Mam nadzieje ze wyniki beda za 2 tyg juz lepsze.
Szyjka ok choc twierdzi ze zaczela sie skracac ( szczegolow nie podal) ale mam sie nie martwic. Wizyty co 2 tyg. No I oszczedzac sie. Mowi zebym do 36 tyg wytrzymala a pozniej juz z górki [emoji41][emoji23]
Waga o 2 kg poszla do przodu przez miesiac . Start z 57 kg a mamy 68.2. Jest git.
Termin cc jeszcze do konca nie jest ustalony ale chyba 12 grudnia zamiast 19.
29 mam meldunek w szpitalu i tam juz ustalony konkretny termin.
No I najwazniejsze.
Ja juz chyba musze miec tak co ciaze . Moje dzieci bardzo lubia matke trzymac w niepewnosci [emoji23][emoji23][emoji23]
Na pytanie ile dziecko wazy . Lekarz mowi ze zaraz zmierzymy. Przykladajac glowice z usg do brzucha mowie" ooo co tu jest bo tutaj mnie wiecznie boli " a lekarz mowi tutaj sa nozki a tu to zgrubienie dupka. Wiec pytam jak juz przy dupce jestesmy to moze pokaze co miedzy nogami jest.
Zaczol mierzyć I mowi " no bez zmian MalutkA I DrobniutkA jak na dziewczynke przystalo 1700-1800 g " mamy 32+2.
Pytam a nie za malo ? Lekarz mowi nie nie jest w granicach normy choc DROBNA.
KUZWA I TU MNIE OLSNILO!!!!!
jak to drobna ? Jak to na dziewczynke przystalo? Qurwa!!!!
Pytam a jajek doktor nie widzi? A on no nie widac .
Masakra. Nie chwalilam sie ze 2 miesiace temu robilam w Pl 3d I tam lekarz byl pewny chlopca. Dalam se spokoj.
Ten lekarz tutaj od poczatku mowil ze dziewczynka ale nigdy nie byl pewny
.zawsze mowil prawdopodobnie dziewczynka . Ze nie widzi siusiaka ale rowniez dobrze moze byc zle ulozone I dlatego nie widzi itp.
Ten z Polski odrazu byl pewny I wpisal w opisie plec meska.
Dzis moj lekarz prowadzacy wpisal w karte ciazy w rubryce plci koleczko ze strzalka na dol [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No I uj !!!! Niewiem dalej czy mam syna czy corke . Masakra.
Urodze napewno !!! DZIECKO!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kawał chłopa. No jest szansa, że do 5 kg nie dobijesz. Teraz maluchy chyba przybierają około 250 g tygodniowo, więc w terminie, to pewnie będzie jakieś 4200. Ciekawe ile mój będzie miał za tydzień.No to uwaga.....
Po wizycie wszystko ok mały nisko uciska spojenie ale wszystko zamknięte
A waga .... 3200 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] ja pierdu!!!!Ja juz po !
Ktg dobrze bez skurczy . Dzidzia miala mega czkawke przez 10 minut i utrudniala zapis przez co z 20 minut ktg zeszlo na 40 .prawie zasnelam [emoji23][emoji23][emoji23]
Hemoglobina kuzwa leci w dol ze masakra .9.1 syropki nie pomogly wiec przepisal tabletki. Kontrola za 2 tyg . Oby wyniki podskoczyly bo lekarz bedzie chcial mnie polozyc do szpitala buuuuu. Mam nadzieje ze wyniki beda za 2 tyg juz lepsze.
Szyjka ok choc twierdzi ze zaczela sie skracac ( szczegolow nie podal) ale mam sie nie martwic. Wizyty co 2 tyg. No I oszczedzac sie. Mowi zebym do 36 tyg wytrzymala a pozniej juz z górki [emoji41][emoji23]
Waga o 2 kg poszla do przodu przez miesiac . Start z 57 kg a mamy 68.2. Jest git.
Termin cc jeszcze do konca nie jest ustalony ale chyba 12 grudnia zamiast 19.
29 mam meldunek w szpitalu i tam juz ustalony konkretny termin.
No I najwazniejsze.
Ja juz chyba musze miec tak co ciaze . Moje dzieci bardzo lubia matke trzymac w niepewnosci [emoji23][emoji23][emoji23]
Na pytanie ile dziecko wazy . Lekarz mowi ze zaraz zmierzymy. Przykladajac glowice z usg do brzucha mowie" ooo co tu jest bo tutaj mnie wiecznie boli " a lekarz mowi tutaj sa nozki a tu to zgrubienie dupka. Wiec pytam jak juz przy dupce jestesmy to moze pokaze co miedzy nogami jest.
Zaczol mierzyć I mowi " no bez zmian MalutkA I DrobniutkA jak na dziewczynke przystalo 1700-1800 g " mamy 32+2.
Pytam a nie za malo ? Lekarz mowi nie nie jest w granicach normy choc DROBNA.
KUZWA I TU MNIE OLSNILO!!!!!
jak to drobna ? Jak to na dziewczynke przystalo? Qurwa!!!!
Pytam a jajek doktor nie widzi? A on no nie widac .
Masakra. Nie chwalilam sie ze 2 miesiace temu robilam w Pl 3d I tam lekarz byl pewny chlopca. Dalam se spokoj.
Ten lekarz tutaj od poczatku mowil ze dziewczynka ale nigdy nie byl pewny
.zawsze mowil prawdopodobnie dziewczynka . Ze nie widzi siusiaka ale rowniez dobrze moze byc zle ulozone I dlatego nie widzi itp.
Ten z Polski odrazu byl pewny I wpisal w opisie plec meska.
Dzis moj lekarz prowadzacy wpisal w karte ciazy w rubryce plci koleczko ze strzalka na dol [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No I uj !!!! Niewiem dalej czy mam syna czy corke . Masakra.
Urodze napewno !!! DZIECKO!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ohoho [emoji4] [emoji4] [emoji4]No to uwaga.....
Po wizycie wszystko ok mały nisko uciska spojenie ale wszystko zamknięte
A waga .... 3200 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Moj przez ok 10 dni 600g przybrałO kurcze ale jaja, a raczej ich brak...
To teraz naprawdę jestem ciekawa co urodzisz. U mnie to szans na dziewczynkę raczej nie ma, bo 3 lekarki chłopca widziały, więc już się nie łudzę nawet
Mam nadzieję, że hemoglobina się jednak poprawi.
Kawał chłopa. No jest szansa, że do 5 kg nie dobijesz. Teraz maluchy chyba przybierają około 250 g tygodniowo, więc w terminie, to pewnie będzie jakieś 4200. Ciekawe ile mój będzie miał za tydzień.
To ty bardziej listopadowa niż grudniowa
Ja teraz jestem 35/36 tydz.
O kurcze ale jaja, a raczej ich brak...
To teraz naprawdę jestem ciekawa co urodzisz. U mnie to szans na dziewczynkę raczej nie ma, bo 3 lekarki chłopca widziały, więc już się nie łudzę nawet
Mam nadzieję, że hemoglobina się jednak poprawi.
Kawał chłopa. No jest szansa, że do 5 kg nie dobijesz. Teraz maluchy chyba przybierają około 250 g tygodniowo, więc w terminie, to pewnie będzie jakieś 4200. Ciekawe ile mój będzie miał za tydzień.