reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Moja w tym wieku (34t+2)wazyla 2kg ;) ale my drobni jestesmy to i ona wiekoludem nie bedzie

thgfflw1k3inkyc3.png
Moja Młoda ma właśnie dzisiaj czyli 34ti4 niecałe 2kg...
A ja już stres...że za mała.
:frown:
Gin mówi że ogólnie ok, z resztą nie jeden a Dziewczyna po prostu kruszynka bo i rodzice duzi nie byli przy porodach - jak babcie opowiadają.

Czyli może nie będzie źle tylko właśnie wyjście na świat przyjdzie tym maluchom lżej :)!?

reklama
Szczerze mam nadzieję ze mała w okolicy 38 tyg sama wyskoczy. Ja tak strasznie to wywoływanie wspominam. Kurde 4 dni mnie meczyli w szpitalu a potem mały z infekcja sie urodził i jeszcze 6 dni bylismy.

A z tymi szyjkami to tak wlasnie jest ze nigdy nic nie wiadomo.
Niby sie skraca od 26 tyg i miekka jest i krwawi a trzyma mocno :) hehe jestem z niej dumna ;) :D

To wdrażaj wszystkie naturalne metody wywoływania porodu: herbata z liści malin, seks w ostateczności olej rycynowy. Ja zamierzam się do tego przyłożyć od 37 tygodnia, choć herbatkę już piję w niewielkich ilościach.

Moja Młoda ma właśnie dzisiaj czyli 34ti4 niecałe 2kg...
A ja już stres...że za mała.
:frown:
Gin mówi że ogólnie ok, z resztą nie jeden a Dziewczyna po prostu kruszynka bo i rodzice duzi nie byli przy porodach - jak babcie opowiadają.

Czyli może nie będzie źle tylko właśnie wyjście na świat przyjdzie tym maluchom lżej :)!?
moj w srode (bylo 31+4) mial 1560 i lekarka mowi, ze pieka waga :)

Ja juz pije herbatke z lisci malin, jem olej z wiesiolka, czasami sprzatam, a reszte S zaczne w polowie listopada!!:) poki co totalna cisza... jak mowicie o skurczach to ja chyba nawet nie wiem do konca czy kiedys juz je czułam... nawet te przepowidajace....[emoji848][emoji848] no nic... obym tylko go nie przenosila do konca roku!!:)

a8doqqmz725nh9h0.png

Jak słyszę te Wasze historie o tym,że wyczuwacie główkę albo piąstke dziecka jak wkładacie tam tabletki to nie wiem jak można przy tym robic seks [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] wy szalone jesteście [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak słyszę te Wasze historie o tym,że wyczuwacie główkę albo piąstke dziecka jak wkładacie tam tabletki to nie wiem jak można przy tym robic seks [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] wy szalone jesteście [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
mozna! ja ostatnio sex wdrazam...chociaz z marnym skutkiem bo nam brzuch przeszkadza fizycznie (ja) i mentalnie (maz):)))

starsznie jestem ciekawa ile Zosia wazy. W 32t wazyla 1700. Postam sie ich namowic w szpitalu zeby przed wyjsciem mi machneli usg

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Czarownica ja pod tym względem nie mam problemu z seksem z tym że u mnie libido jest poniżej zera. Naprawde nie mam ochoty na seks zupelnie. Biedny maz tylko cierpi przez to. A poza tym tak jak już kiedys mowilam, chyba przez takie przerwy stałam się dziewica he he bo normalnie boli jak za pierwszym razem. Przy badaniu szyjki tez robię miny bo mnie boli. Aż się boje porodu a z kolei boję się robić ten masaż szyjki bo nie chciałabym nim wywolac porodu

reklama
Do góry