reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Joshi no proszę jakiego psikusa robią ci twoje dzieci. Śmieszne jest to, że w twoim przypadku to nie pierwszy raz. Oj teraz dopiero czlowieka ciekawosc zzera chłopiec czy dziewczynka? :)
Oj tam w razie czego Lenka bedzie chodzila w chlopiecych ubrankach i tak będzie miała dwóch starszych braci więc trochę bedzie chlopaczara jak ja np :)

reklama
No to uwaga.....
Po wizycie wszystko ok mały nisko uciska spojenie ale wszystko zamknięte
A waga .... 3200 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Waga konkretna. [emoji173]Idziesz na rekord na grudniowkach[emoji12]

Mi lekarz przepowiada 3500 przy porodzie, o ile nie przenoszę[emoji6]

Gratulacje udanej wizyty[emoji9]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Wow gabinia rzeczywiście konkretna waga. Ja bym chciala zeby Franio mial tyle przy porodzie. Ale chcieć to sobie można :)
No ja tez bym kolo 3000g chciala, zeby mala miala, sama tyle wazylam, a mam nadzieje, ze latwiej sie bedzie rodzic :) Gabini dzieciak pewnie bedzie wazyl z 5 kg [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Następna wizytę mam dopiero 30 listopada o ile wcześniej nie urodze więc końcowa waga mojego syna będzie do końca niewiadomą:))))
Majka ja dziękuję rodzic 5 kg .rodzilam ponad 4300 i uwiez lekko nie było [emoji21][emoji21][emoji21]

Następna wizytę mam dopiero 30 listopada o ile wcześniej nie urodze więc końcowa waga mojego syna będzie do końca niewiadomą:))))
Majka ja dziękuję rodzic 5 kg .rodzilam ponad 4300 i uwiez lekko nie było [emoji21][emoji21][emoji21]

A poprzednie dzieci byly na tym etapie ciazy podobne wagowo do tego? Ciekawa jestem ile wyjdzie na koniec :)

reklama
Do góry