reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Joshi no proszę jakiego psikusa robią ci twoje dzieci. Śmieszne jest to, że w twoim przypadku to nie pierwszy raz. Oj teraz dopiero czlowieka ciekawosc zzera chłopiec czy dziewczynka? :)
Oj tam w razie czego Lenka bedzie chodzila w chlopiecych ubrankach i tak będzie miała dwóch starszych braci więc trochę bedzie chlopaczara jak ja np :)

reklama
No to uwaga.....
Po wizycie wszystko ok mały nisko uciska spojenie ale wszystko zamknięte
A waga .... 3200 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Waga konkretna. [emoji173]Idziesz na rekord na grudniowkach[emoji12]

Mi lekarz przepowiada 3500 przy porodzie, o ile nie przenoszę[emoji6]

Gratulacje udanej wizyty[emoji9]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Wow gabinia rzeczywiście konkretna waga. Ja bym chciala zeby Franio mial tyle przy porodzie. Ale chcieć to sobie można :)
No ja tez bym kolo 3000g chciala, zeby mala miala, sama tyle wazylam, a mam nadzieje, ze latwiej sie bedzie rodzic :) Gabini dzieciak pewnie bedzie wazyl z 5 kg [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Następna wizytę mam dopiero 30 listopada o ile wcześniej nie urodze więc końcowa waga mojego syna będzie do końca niewiadomą:))))
Majka ja dziękuję rodzic 5 kg .rodzilam ponad 4300 i uwiez lekko nie było [emoji21][emoji21][emoji21]

Następna wizytę mam dopiero 30 listopada o ile wcześniej nie urodze więc końcowa waga mojego syna będzie do końca niewiadomą:))))
Majka ja dziękuję rodzic 5 kg .rodzilam ponad 4300 i uwiez lekko nie było [emoji21][emoji21][emoji21]

A poprzednie dzieci byly na tym etapie ciazy podobne wagowo do tego? Ciekawa jestem ile wyjdzie na koniec :)

reklama
Do góry