reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Dzięki Karolina :)

Młody waży 2740g !!!! Jest wielgachny !!!
Wielkość na 36/37 tyg! A jestem w 34tyg i 2 dniu!!!
Ćwiczył oddychanie, przepływy dobre, wszystko super, 4d nie udało się bo buzia była wtulona w łożysko.
Wizyta na 21 listopad, termin wg USG 27 listopad, taki naskórek Wielki

Waga dobrze, nie tyje trzymam się z tymi.kg hehe.

I wymaz na gbs pobrany z pochwy i pupy...

Czekam na resztę dziewczyn :)
Moja w tym wieku (34t+2)wazyla 2kg ;) ale my drobni jestesmy to i ona wiekoludem nie bedzie

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama

Ćwiczył oddychanie, przepływy dobre, wszystko super, 4d nie udało się bo buzia była wtulona w łożysko.

Super waga. Gratki wizyty:)

Moja podobnie w 34 plus 6 wazyla. 2606 wiec nie jest az tak dużo ;)

My juz tez po wizycie. Wszystko dobrze. Szyjka bez zmian zamknięta. Główka nisko tak jak myslalam. Na szczescie na dole :) ktg tez dobrze. Hemoglobina jeszcze podskoczyla 12.5 moge odstawic zelazo. To z pozytywnych wiesci. A z negatywnych moj gin na sam koniec mojej ciazy ma urlop kurde. Za tydzień jeszcze ktg i dopiero na 30.11 mam przyjsc a ja cholera w ten dzien do szpitala mam sie zglosic. Bede powaznie z córką rozmawiac zeby wyszla w okolicach 15 i juz :D nie mierzyl jej dzis doktor bo poniary mialam w szpitalu tydz temu. Sprawdzil tylko ulozenie brzusio i lozysko i wszystko tam git :)

Mój Franio w 33t 2d wazyl 2 kg. Dzisiaj zaczynam 35 i ciekawosc mnie zzera ilez teraz wazy a wizyta dopiero za 2 tyg. :(

Lola mysle, że waga twojego synka jest ok. większość malenstw z naszego forum ma podobna wage.

Aneta widzę że czeka cie poważna rozmowa z córką. :) przygotuj sobie dobre argumenty bo może być ciężko ja przekonać do wcześniejszego wyjścia :) przeciez w brzuszku jest tak dobrze :)

My juz tez po wizycie. Wszystko dobrze. Szyjka bez zmian zamknięta. Główka nisko tak jak myslalam. Na szczescie na dole :) ktg tez dobrze. Hemoglobina jeszcze podskoczyla 12.5 moge odstawic zelazo. To z pozytywnych wiesci. A z negatywnych moj gin na sam koniec mojej ciazy ma urlop kurde. Za tydzień jeszcze ktg i dopiero na 30.11 mam przyjsc a ja cholera w ten dzien do szpitala mam sie zglosic. Bede powaznie z córką rozmawiac zeby wyszla w okolicach 15 i juz :D nie mierzyl jej dzis doktor bo poniary mialam w szpitalu tydz temu. Sprawdzil tylko ulozenie brzusio i lozysko i wszystko tam git :)

haha mówiłam że szyjki figlary, jeszcze Anetka do 40tc donosisz ;)
a tak naprawdę to ruletka to jest, wielka niewiadoma.

Super wieści dziewczyny. Ciekawa jestem ile mój będzie ważył przy kolejnej wizycie.

a mówią że sie myli do 500g. Tiaaa
U mnie tuż przed porodem z usg wychodziło, że synek waży jakoś 3500, a urodził się 3810, czyli tylko jakieś 300 g wahnięcia.

Szczerze mam nadzieję ze mała w okolicy 38 tyg sama wyskoczy. Ja tak strasznie to wywoływanie wspominam. Kurde 4 dni mnie meczyli w szpitalu a potem mały z infekcja sie urodził i jeszcze 6 dni bylismy.

A z tymi szyjkami to tak wlasnie jest ze nigdy nic nie wiadomo.
Niby sie skraca od 26 tyg i miekka jest i krwawi a trzyma mocno :) hehe jestem z niej dumna ;) :D

reklama
Do góry