reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
a mi hemoglobina zła wyszła znaczy jeszcze w normie ale mam 11,6 i kazala brac żelazo.
I takie pytanie co jeść jakie soki z buraka kupujecie ? chodzi mi nawet o nazwe bo chciałabym jak najbardziej naturalny a nie chemia.Co jeszcze jeść jakie owoce , warzywa ??

Mam ten sam problem. Ja piję żelazo, takie w buteleczkach, 1 x 2 dni i staram się wcinać buraki ile się da - zupę buraczkową, do obiadu buraczki, sałatkę z burakami. Próbowałam robić naturalny sok z buraków, ale nie jestem w stanie znieść posmaku ziemi ;/ niestety z tych sklepowych też nie ;/

Anetka w ktorym jestes tygodniu? Ja jestem w 28 i powiedzieli mi ostatnio ze nie ma sensu robic ktg przed 30 tyg bo za male dziecko i sie nie da. Ze tylko na chwile tetna mozna posluchac ale pelne ktg nie wyjdzie bo dziecko ucieka. Prawda to?
Ktoras jeszcze miala ktg?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ja mam od 24 tyg.ktg .
Chyba sie da jak mam taki przykaz.
Sama niewiem nadarmo by mi nie robili.
A przykaz mam bo dwa porody wczesniejsze przed terminem

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

a mi hemoglobina zła wyszła znaczy jeszcze w normie ale mam 11,6 i kazala brac żelazo.
I takie pytanie co jeść jakie soki z buraka kupujecie ? chodzi mi nawet o nazwe bo chciałabym jak najbardziej naturalny a nie chemia.Co jeszcze jeść jakie owoce , warzywa ??
O a ja mam 11.4 i jeszcze nie biorę żelaza

cb7wugpju04jz4q8.png

Dzis 14 wrzesnia Wizytuja:
- K8sad
-Pajuinka
-Luxuorius

Kciuki mocne za Was dziewczyny i Wasze maleństwa.

14 wrzesnia ( sroda) - K8sad
14 wrzesnia ( sroda) - Pajuinka
14 wrzesnia ( sroda) - * 16.25 - Luxuorius
15 wrzesnia ( czwartek) *16.00 - Ana ana
16 wrzesnia ( piatek) * 17.45 - Didi133
16 wrzesnia ( piatek) - Noemi87
19 wrzesnia ( poniedzialek)* 15.30 -Creativo
20 wrzesnia ( wtorek) *10.30 - Aneta_ck
20 wrzesnia ( wtorek) * 11.20 - Klarolina
20 wrzesnia ( wtorek) * 13.00 - Lenam77
20 wrzesnia ( wtorek) * 14.00 -Grama80
21 wrzesnia ( sroda) * 17.00 - Krasnal77
22 wrzesnia ( czwartek) *15.00 - Elifit
22 wrzesnia ( czwartek) - K8sad
22 wrzesnia ( czwartek) usg - Lenam77
26 wrzesnia ( poniedzialek) - Lenam77
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 8.40 - Lola Lolitta
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 15.00 - Elifit
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 16.30 - Daarikaa
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 16.30 - Bonusowa
26 wrzesnia ( poniedzialek) - Ritia
28 wrzesnia ( sroda) * 9.00 - Tuiles
29 wrzesnia ( czwartek) - Pola.
29 wrzesnia ( czwartek) *13.30 - Elunia1983
29 wrzesnia ( czwartek) *18.30 - Nonkatoja
3 pazdziernik ( poniedziałek) - xXxIzuLQaxXx
3 pazdziernik ( poniedziałek) - Lisiamama
4 pazdziernik (wtorek)usg-Bonusowa
4 pazdziernik ( wtorek) *:9.00 - Daarikaa
4 pazdziernik ( wtorek) usg - MsmaNadii2
5 pazdziernik ( sroda) *9.00- Joshi
24 pazdziernik (poniedziałek) - MamaNadii2

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie

[/COLOR][/I][/B][/U]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
ja drugi miesiąc już prenatal biorę (ma żelazo w składzie) ale u mnie zawsze licho z żelazem było nawet bez ciąży więc to tak "na zaś"

reklama
Do góry