Tuiles
Fanka BB :)
Wczoraj byłam na wizycie, wsio ok. Podniosłam sobie w miesiąc hemo z 10,5 na 11,5. Niestety już 10kg na plusie od czasu przed ciążą a się pilnuję, jem dużo warzyw i owoców, piję wodę, słodyczy prawie wcale, a fast foody omijam z daleka. Tyję tak jak w poprzedniej ciąży żrąc co popadnie. I to by było na tyle jeśli chodzi o mój plan nie przekroczenia 70kg. Nie wierzę, że w 3 trymestrze zacznę przybierać mniej
@joshi wpisz mi proszę wizytę na 26.09 na 16.30
Gratki udanej wizyty.
Z przybieram na wadze mam to samo. Nigdy nie byłam przy kości, wręcz przeciwnie, szczupła. Nie jem fast foodów, frytek, chipsów i tego typu przekąsek, piję wodę niegazowaną, jem owoce, warzywa, ze słodyczy w zasadzie budyń albo gorzką czekoladę. Czaaaasem jakieś ciasteczko, ale bez przesady. Przed ciążą pochłaniałam słodycze tonami. I co? 8,5 kg na plusie! Także nie jesteś sama
Łykasz może żelazo na tę hemoglobinę? Mi właśnie przepisał lekarz żelazo w płynie (spada mi morfo niestety) i tak się zastanawiam, czy płynne żelazo nie wpływa czasem niekorzystnie na zęby? Straszą, że się szkliwo psuje o zęby ciemnieją