reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Właśnie odebrałam wyniki glukozy i na czczo miałam 80, po godz 113 a po 2 - 135. Czy to jest ok?

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba jakaś pomyłka, po 2 godz powinnaś mieć spadek a nie wzrost, sprawdź jeszcze raz.
A naczczo bardzo dobrze.
Ja miałam naczczo 104, po godz 160 po 2 godz 132 i mam dietę że względu na cukier naczczo.
Dzięki Bogu insuliny mieć nie będę

Ja już po. Ciąża książkowa badania wszystkie prawidłowe. Słuchałam serduszka :) dostalam próbki. Następna wizyta 26 wrzesień o 15.00 usg 22.09 o 15.00.
Zwolnienie mam na miesiąc :)

cb7wugpju04jz4q8.png

I ja wyniki cukru dostałam...
Na czczo 77
Po godzinie 113
Po dwóch 58
To po dwóch godzinach to nie za nisko? Dziwne te wyniki...
Poza tym krew i mocz w normie:)
Lekko podwyższone leukocyty, ale i tak mniej niz ostatnio, mocz czysty, żadnych bakterii :)

Tsh zrobilam sobie dla wlasnego spokoju i jest 2,46 wiec tez wsio ok...
Zatem leżę i byczę się dalej.... Czekam grzecznie na Leośka:)

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
I ja wyniki cukru dostałam...
Na czczo 77
Po godzinie 113
Po dwóch 58
To po dwóch godzinach to nie za nisko? Dziwne te wyniki...
Poza tym krew i mocz w normie:)
Lekko podwyższone leukocyty, ale i tak mniej niz ostatnio, mocz czysty, żadnych bakterii :)

Tsh zrobilam sobie dla wlasnego spokoju i jest 2,46 wiec tez wsio ok...
Zatem leżę i byczę się dalej.... Czekam grzecznie na Leośka:)

a8doqqmz725nh9h0.png

Twoja glukoza jest jak najbardziej w porządku. To moja była dziwna, bo w zasadzie po 1 h niewiele drgnęła. A po dwóch też spadła poniżej wartości na czczo. Dzisiaj ogladał to lekarz. Był zadowolony, więc ufam, że wsio ok. Do mnie się niestety anemia zbliża, więc łykanie żelaza nieuniknione ...

Do góry