reklama
hej, wiec na usg wczoraj wszystko super, Nataniel oczywiscie caluskie usg bardzooo ruchliwy, machal raczkami i nozkami jak szalony i no ziewal, co nas tak bardzo rozczulilo, pomiary i przeplywy super,takze polowkowe zaliczone z sukcesem Niunius wazy 425 gram, fotki dam wieczorem
Czarownica3006
Fanka BB :)
Kurcze a moja Hanka na polowkowych leżała bez ruchu aż się pytałam czy wszystko okej. Ale lekarza powiedział, że mamy dziecko idealne pod każdym względem wiec po prostu chyba Hanusia będzie złotym dzieckiem [emoji7]
Super Lux,że u Was też wszystko okej
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
no jak moj bedzie taki ruchliwy po porodzie to bedzie wesoloKurcze a moja Hanka na polowkowych leżała bez ruchu aż się pytałam czy wszystko okej. Ale lekarza powiedział, że mamy dziecko idealne pod każdym względem wiec po prostu chyba Hanusia będzie złotym dzieckiem [emoji7]
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Gratuluje wizyt [emoji6] super ze jest wszystko dobrze
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
creativo
Nasza Emilka to samo lekarz musiał w brzuch pukać żeby łaskawie dziecko się obrucilo ale powiedzial, że to dlatego, że jest bardzo spokojnym dzieckiem ja się pocieszam, że tak już zostanie aczkolwiek ostatnio coraz częściej aktywna jest i budzi mnie rano hihi cudowne uczucie pod warunkiem, że to normalna poraKurcze a moja Hanka na polowkowych leżała bez ruchu aż się pytałam czy wszystko okej. Ale lekarza powiedział, że mamy dziecko idealne pod każdym względem wiec po prostu chyba Hanusia będzie złotym dzieckiem [emoji7]
elifit
Moderatorka
A ja wam powiem że Lilka się uspokoiła. Pare tyg temu była ruchliwsza.
Moja Żaba byla tak ruchliwa na polowkowym, ze lekarz musial robic przerwy w badaniu... Oby po tej stronie byla bardziej wyrozumiala dla rodzicow
Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom
Nonkatoja
Gratulacje udanych wizyt i kciuki za dzisiejsze.[emoji4]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama