Kochana sprawdzilam z ciekawosci na usg z Filipem.u mnie w 25+3 byl opis"lozysko w dnie macicy I na sciane przedniej. II stopien dojrzalosci wg skali Grannuma"Wiem, czytalam to.
Tak, maz dumny, cieszy sie ale tez martwi.
Jak wrocilismy do domu to od razu wlaczyl sobie filmik z badania na dvd [emoji6]
Ja tez sie martwie [emoji20] ale mam jeszcze troche czasu na zaakceptowanie tej mysli ze byc moze bede musiala zostac z synkiem w szpitalu po urodzeniu.. musze to sobie poukladac w glowie, musze sie na to przygotowac ze moze tak byc. Owszem, wcale nie musi, ale nastawie sie ze wszystko bedzie ok, 3 dni j wyjdziemy, a tu znow niespodzianka i dwa tygodnie pobytu jak z corka bylo i rozczarowanie, zlosc, depresja.. na co mi to? Lepiej juz wziasc pod uwage mozliwosc dluzszego pobytu, a wtedy jak okaze sie ze wszystkie wyniki w normie to szybciutko do domu i mile zaskoczenie [emoji6]
Jeszcze sie teraz martwie tym lozyskiem bo gdzies tam sie dziewczyna wypowiadala ze jak juz dojrzeje do trzeciego stopnia to porod w kilka dni poznien nastepuje.. cholera no. Ale tez, spokojnie, nie ma co panikowac bez konsultacji z moja Pania doktor, za niecaly tydzien mam wizyte, zobaczymy co mi powie.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Takze nie martw sie .widocznie Duzo ciezarnych na tym etapie ma juz dwojke.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom