reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Hej kobietki. Ja już po wizycie. Będzie wymarzona córeczka :-D ogólnie wszytko jest w porządku :) szyjka bez zmian, wyniki mogą być, morfologia trochę spadła, mocz- te ketony itd. powiedziała, że na razie damy temu spokój bo nie jest tak źle. Z dzidzią wszystko ok. Synek jest trochę zawiedziony, że nie brat ale przyzwyczai się.. Ale się cieszę, że będzie córcia :)
Trzymam kciuki za pozostałe wizytujące :)
Super ! Kolejna panna do kompletu :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Bylam u lekarza. Moje dziecko spalo i tu zaczely sie jaja. :-) okazalo sie ze jednak glowka jest idealna , na 20 t 5d. (Jestem w 20t 2d). Kosc udowa tez na 20t 5d. Nogi skulil ,ze hej. Trochę go budzilismy pokazal noge do gory ale chwile . Lekarz pow ze na sto syn :-) :-). Wazy 485 g. Serce słyszeliśmy ladnie bije.. Lekarz stwierdził ,ze mam najlepiej możliwe ulozenie łożyska. Teraz syn fikA. Jestem szczęśliwa :-) :-) . Mam nadzieję ze syn zostanie synem. Odrazu siup do sklepu i kupiliśmy ubranka :). DORIAN tak go nazwiemy.

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratki Sancia
. Pochwal sie co kupiliście Dorianowi

1469811808090.jpg
1469811818068.jpg
a to glowka i kosc.udowa.

Załączniki

• 1469811808090.jpg
    1469811808090.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 192
  • 1469811818068.jpg
    1469811818068.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 188
Dziękuje :) moja niunia waży 338 g i cały czas się ruszała jak ją podglądaliśmy, w ogóle często czuję ruchy, ruchliwe te moje dzidzi;) według OM 20 tydzień i 3 dni, według USG 19 +6. Łożysko na tylnej ścianie. I ogólnie najważniejsze że jak na razie wszystko ok.
Sancia gratuluję :)

Hej kobietki. Ja już po wizycie. Będzie wymarzona córeczka :-D ogólnie wszytko jest w porządku :) szyjka bez zmian, wyniki mogą być, morfologia trochę spadła, mocz- te ketony itd. powiedziała, że na razie damy temu spokój bo nie jest tak źle. Z dzidzią wszystko ok. Synek jest trochę zawiedziony, że nie brat ale przyzwyczai się.. Ale się cieszę, że będzie córcia :)
Trzymam kciuki za pozostałe wizytujące :)
Super. Gratuluję i zazdroszczę. :happy:

Bylam u lekarza. Moje dziecko spalo i tu zaczely sie jaja. :-) okazalo sie ze jednak glowka jest idealna , na 20 t 5d. (Jestem w 20t 2d). Kosc udowa tez na 20t 5d. Nogi skulil ,ze hej. Trochę go budzilismy pokazal noge do gory ale chwile . Lekarz pow ze na sto syn :-) :-). Wazy 485 g. Serce słyszeliśmy ladnie bije.. Lekarz stwierdził ,ze mam najlepiej możliwe ulozenie łożyska. Teraz syn fikA. Jestem szczęśliwa :-) :-) . Mam nadzieję ze syn zostanie synem. Odrazu siup do sklepu i kupiliśmy ubranka :). DORIAN tak go nazwiemy.

Gratuluję zdrowego i okazałego synka! Który to u Ciebie tydzień?

reklama
Do góry