reklama
elifit
Moderatorka
Na bank będzie inny więc mamowy. Ja widzę że moje dzieci różne są. Różne były już po urodzeniu. Oczywiście widać że rodzeństwo ale nie są swoimi kopiami.Eli ślicznotka
To mój młodszy wygląda zupełnie inaczej niż starszy. Może tym razem będzie klon mamy, skoro starszy jest "kserem taty" (słowa męża mojej przyjaciółki, ale generalnie wszyscy się z tym zgadzają).
Lola patrząc na to co się dzieje na świecie to tak, wojna idzie :/
Kciuki wizytującym!
Nonkatoja
Fanka BB :)
Ja dopiero o 18.30 już się nie mogę doczekać taka jestem ciekawa czy będzie syn czy jednak cora mąż obstawia syna na córkę przynajmniej mam imię wybrane Liliana a na syna nie mamy żadnego pomysłu ;-)Mi sie wydaje ze synu będzie calkiem inny od pozostałych dzieci. No ciekawa jestem bardzo. Ale to tylko takie wrażenie pierwsze a jak będzie zobaczymy. Na skanach cora byla inna od brata a potem jak się urodzilo to widziałam podobieństwo . A teraz juz nie bardzo. Takze byly etapy ze podobne ale potem rozbieglo to.
Sancia Noemi Rita samych dobrych wiesci&&& na ktora wizytujecie dziewczyny?
Tuiles
Ja dopiero o 18.30 już się nie mogę doczekać taka jestem ciekawa czy będzie syn czy jednak cora mąż obstawia syna na córkę przynajmniej mam imię wybrane Liliana a na syna nie mamy żadnego pomysłu ;-)
To w takim razie trzymam kciuki za dziewczynkę. Chłopaków już mamy pod dostatkiem, a księżniczek deficyt...
elifit
Moderatorka
cytrusowa85
Bonusowa dawno nie pusala na zamkniętym tez ale może zajrzy po polowkowym do nas. Ciekawe czy ja przeczucie nie mylilo
reklama