reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudnióweczki u lekarza

witajcie! Kciuki za wizytujące mocno zacisniete!

Tez jestem ciekawa czy drugie będzie kolejna kopia taty:D

Joshi to proszę mnie wpisac na 24,08 na 17:45 :)

reklama
Eli ślicznotka :happy:
To mój młodszy wygląda zupełnie inaczej niż starszy. Może tym razem będzie klon mamy, skoro starszy jest "kserem taty" (słowa męża mojej przyjaciółki, ale generalnie wszyscy się z tym zgadzają).
Na bank będzie inny więc mamowy. Ja widzę że moje dzieci różne są. Różne były już po urodzeniu. Oczywiście widać że rodzeństwo ale nie są swoimi kopiami.

Lola patrząc na to co się dzieje na świecie to tak, wojna idzie :/

Kciuki wizytującym!

Mi sie wydaje ze synu będzie calkiem inny od pozostałych dzieci. No ciekawa jestem bardzo. Ale to tylko takie wrażenie pierwsze a jak będzie zobaczymy. Na skanach cora byla inna od brata a potem jak się urodzilo to widziałam podobieństwo . A teraz juz nie bardzo. Takze byly etapy ze podobne ale potem rozbieglo to.

Sancia Noemi Rita samych dobrych wiesci&&& na ktora wizytujecie dziewczyny?
Ja dopiero o 18.30 już się nie mogę doczekać taka jestem ciekawa czy będzie syn czy jednak cora :-D mąż obstawia syna na córkę przynajmniej mam imię wybrane Liliana a na syna nie mamy żadnego pomysłu ;-)

Dziewczyny dzidziusie oczywiście prześliczne:) i zdrowe przede wszystkim :)

Kciuki za wizyty dzisiejsze :)

Jak znajdę 5 min to wrzucę fotkę mojej niuni z wtorku :)

Ja dopiero o 18.30 już się nie mogę doczekać taka jestem ciekawa czy będzie syn czy jednak cora :-D mąż obstawia syna na córkę przynajmniej mam imię wybrane Liliana a na syna nie mamy żadnego pomysłu ;-)

To w takim razie trzymam kciuki za dziewczynkę. Chłopaków już mamy pod dostatkiem, a księżniczek deficyt...

reklama
Do góry