Wrzuć Sancia ubranka na wyprawke, bo na głównym to zaraz znikną a tam będzie można dłużej się pozachwycac
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wrzuć Sancia ubranka na wyprawke, bo na głównym to zaraz znikną a tam będzie można dłużej się pozachwycac
Kochana ja Tobie tez [emoji7]Dziękuje moja niunia waży 338 g i cały czas się ruszała jak ją podglądaliśmy, w ogóle często czuję ruchy, ruchliwe te moje dzidzi według OM 20 tydzień i 3 dni, według USG 19 +6. Łożysko na tylnej ścianie. I ogólnie najważniejsze że jak na razie wszystko ok.
Sancia gratuluję
No nie wszystkie mają imiona. Mój wciąż bezimienny.Rita jeszcze czekamy na Ciebie.
Super sa teraz te wizyty. Juz prawie wszystkie wiedza co noszą pod serduszkiem. Maluchy rosną konkretnie i maja imiona. ♥
No to spory chłopak faktycznie
Mój też jeszcze bezimienny. Na razie jest Bąblem albo Młodym[emoji6]No nie wszystkie mają imiona. Mój wciąż bezimienny.
No to spory chłopak faktycznie