reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

cześć dawno mnie nie było ale chciałam nadrobić zaległości w pracy przed urlopem który zaczynam od poniedziałku
nasza córcia została córcią nic jej nie wyrosło wszystko jest w porządku bardzo się zmieniła nawet lekarz powiedział, że ładnie przybiera pomimo tego, że moja waga ciągle się waha w górę i w dół ... raz ważę 74,5kg a raz 77kg (czyli przytyłam do tej pory od 1,5kg do 3,5kg) przez co wizyty mam teraz co 3 tygodnie następna wizyta w ten poniedziałek robiłam też teraz morfo, mocz i hbs jutro się dowiem jak moje wyniki z krwi
a tutaj nasza kruszynka lekarz powiedział, że nie będzie duża po zmierzeniu kości udowej ale za to głowę ma duża po mnie
1.jpg
2.jpg
3d.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    158,9 KB · Wyświetleń: 382
  • 2.jpg
    2.jpg
    111,6 KB · Wyświetleń: 385
  • 3d.jpg
    3d.jpg
    81,7 KB · Wyświetleń: 387
reklama
Hej kobietki. Ja już po wizycie. Będzie wymarzona córeczka :-D ogólnie wszytko jest w porządku :) szyjka bez zmian, wyniki mogą być, morfologia trochę spadła, mocz- te ketony itd. powiedziała, że na razie damy temu spokój bo nie jest tak źle. Z dzidzią wszystko ok. Synek jest trochę zawiedziony, że nie brat ale przyzwyczai się.. Ale się cieszę, że będzie córcia :)
Trzymam kciuki za pozostałe wizytujące :)

Hej kobietki. Ja już po wizycie. Będzie wymarzona córeczka :-D ogólnie wszytko jest w porządku :) szyjka bez zmian, wyniki mogą być, morfologia trochę spadła, mocz- te ketony itd. powiedziała, że na razie damy temu spokój bo nie jest tak źle. Z dzidzią wszystko ok. Synek jest trochę zawiedziony, że nie brat ale przyzwyczai się.. Ale się cieszę, że będzie córcia :)
Trzymam kciuki za pozostałe wizytujące :)
Super i Kolejna dziewczynka, wkoncu panny zaczęły się pokazywać.
Gratuluję!!!

Bylam u lekarza. Moje dziecko spalo i tu zaczely sie jaja. :-) okazalo sie ze jednak glowka jest idealna , na 20 t 5d. (Jestem w 20t 2d). Kosc udowa tez na 20t 5d. Nogi skulil ,ze hej. Trochę go budzilismy pokazal noge do gory ale chwile . Lekarz pow ze na sto syn :-) :-). Wazy 485 g. Serce słyszeliśmy ladnie bije.. Lekarz stwierdził ,ze mam najlepiej możliwe ulozenie łożyska. Teraz syn fikA. Jestem szczęśliwa :-) :-) . Mam nadzieję ze syn zostanie synem. Odrazu siup do sklepu i kupiliśmy ubranka :). DORIAN tak go nazwiemy.

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Bylam u lekarza. Moje dziecko spalo i tu zaczely sie jaja. :-) okazalo sie ze jednak glowka jest idealna , na 20 t 5d. (Jestem w 20t 2d). Kosc udowa tez na 20t 5d. Nogi skulil ,ze hej. Trochę go budzilismy pokazal noge do gory ale chwile . Lekarz pow ze na sto syn :-) :-). Wazy 485 g. Serce słyszeliśmy ladnie bije.. Lekarz stwierdził ,ze mam najlepiej możliwe ulozenie łożyska. Teraz syn fikA. Jestem szczęśliwa :-) :-) . Mam nadzieję ze syn zostanie synem. Odrazu siup do sklepu i kupiliśmy ubranka :). DORIAN tak go nazwiemy.

[emoji108]! Gratuluję drugiego synka!!!
Chwal się na wyprawkowym coscie nakupili!!

reklama

Gratulacje !! Kawał chłopa :) a na której ścianie masz łożysko ?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Do góry