reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Sancia co 10 min podmywanie się to zdecydowanie za często. Zainwestuj w dobrą przewiewną bieliznę z bawełny i zrezygnuj z wkładek jeśli możesz.

Polu kawaler dla mojej córci :)

Ksad Kasiu piękne bobasy.

Ja też zaraz moją dzidzię wkleję.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Ja osobiście na produkty Iladian mam jakieś uczulenie. Tak samo LacibosFemi a. Ogólnie wrażliwa jestem.. Sancia880 polecam do higieny intymnej żel PlivaFem B - do kupienia w aptece ok. 30 zł.

Nie można zbyt często się podmywać z racji wypłukiwania naturalnej flory bakteryjnej co jeszcze bardziej sprzyja infekcjom.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję kupie !!!

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem i ja po wizycie. Wszystko pięknie. Uff, to najważniejsze. Dziś 19t 4d. Waży 295 g.
No i moje przeczucia się nie sprawdziły. Wróżenie z nuba też nie.
Ale jestem szczęśliwa. Najważniejsze że dzidziuś zdrowy.
489c4db657b8072909f725bf68c42f4f.jpg

f2w3yx8d53zjrig5.png

Zgrabny chłopczyk gratki♥
Nub miałaś w 12tc takze z zaznaczeniem ze moze sie podniesc Bo wczesnie
A co masz w domu?

U mnie zakaz seksu. :(

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję zakazu i gratuluję zdrowych maluszków.

Myślałam, ze mam grzybice. Ale na czystości wyszlo mi ze mam stopień czystości zly. Dostalam opieprz ze podmywam sie przy kaZdym siusiu ;/. Dostalam ten lek a tam ze nie powinno się w ciąży. Poczytałam na necie niby globulki bezpiecZne ... no i sama nie wiem

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Możesz się podmywać żelem do higieny intymnej z kory dębu. I przy tendencji do infekcji absolutnie odradzam seks francuski. Ja w pierwszej ciąży też miałam problem z infekcjami i poza tymi dwiema rzeczami to po kąpieli zawsze podcierałam się ręcznikiem papierowym, a nie zwykłym, bo na nim zawsze gromadzą się bakterie, a jak się wycierasz jednorazowym, to potem tylko do śmieci i już. No i teraz poza wcześniej wspomnianymi środkami, profilaktycznie co miesiąc biorę sobie Lactibios femina.

Jestem i ja po wizycie. Wszystko pięknie. Uff, to najważniejsze. Dziś 19t 4d. Waży 295 g.
No i moje przeczucia się nie sprawdziły. Wróżenie z nuba też nie.
Ale jestem szczęśliwa. Najważniejsze że dzidziuś zdrowy.
489c4db657b8072909f725bf68c42f4f.jpg

f2w3yx8d53zjrig5.png
Gratuluję zdrowego synka.

reklama
Do góry