reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Kochana na typ etapie ciazy to naturalne ze serduszko nie bije rownym rytmem [emoji4] powaznie, wiec glowa do góry [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
lastpetunia1
Zaciekawiona BB
Będzie wszystko dobrze! Pocieszę cię że wczoraj też byłam na usg (6t4d) i lekarz zmierzył tętno malucha i wyszło że serduszko bije 119 uderzeń ale powiedział że na tym etapie ciąży to normalne, że zaczniemy martwić za 2-3 tygodnie jak dalej takie będzie ale ja wierzę i jestem dobrej myśli że będzie wszystko ok i serduszko się rozkręci, innej opcji nie widzę głową do góry, będzie wszystko ok!Bonusowa bardzo bym chciała żeby było tak jak mówisz, tego bede się trzymać. Tyle że u reszty z Was serduszka biją normalnie. A u mnie nie dosyć że tętno jest niskie to się jeszcze bardzo wacha. Ale trzymam się tego, że we wtorek ledwo biło, wczoraj już wyraźniej, wiec ono dopiero się rozkręca. I jak ruszy to z kopyta porzadnie... w coś muszę wierzyć.
Creativo ale u mnie z miesiączki to już jest 7t5d
aneta_ck
Fanka BB :)
Zaliczylam znowu ip bo obudzilam sie z całą wkładką zakrwawiona ale na szczecie nie zostawili mnie w szpitalu. Na razie krwawienie ustalo a jak sie powtorzy to mam wrocic. Dzidzia leżała sobie na pleckach. Serduszko ładnie pika. Ma 2.17 cm ladnie urosla sobie od pon bo wtedy miala 1.5 cm. Niestey krwiak sie nie zmniejszyl i ma dalej 3.00 cm.
reklama