reklama
zuzanna8704
Fanka BB :)
Ja również bardzo proszę o dodanie do listy wizyt 9 maja (10.00).
anio0
Mam ten sam problem ale męczę się ostatnio tylko na telefonie, więc może w tym jest pies pogrzebany.Ja tez bym Wam wrzuciła zdjęcie mojego dzidziula ale nie moge go zaladowac. Cholera wie dlaczego.
agnesis
Antiope żyje w zawieszeniu od wczoraj. Wzięłam kilka dni wolnego i nie wiem co ze sobą zrobię. Dzidziul jest piękny, wielkością odpowiada 6t5d. Ale... zawsze musi być u mnie jakieś ale... Tętno się rozkręcilo, ale nie tak jak powinno, jest niskie i niemiarowe (90-118) pani doktor mówiła, że wszystko może się wydarzyć albo będzie dobrze albo najgorzej. W poniedziałek idę do niej do szpitala. Staram się myśleć pozytywnie, mój S też ciągle powtarza że będzie dobrze, ale widzę po nim że samemu mu ciężko w to uwierzyć. Chce myśleć pozytywnie. A może zna ktoś taki przypadek który się dobrze skończył? Tylko mi nie podawajcie przykładów gdzie coś się skończyło źle... na razie na tyle.
Mam ten sam problem ale męczę się ostatnio tylko na telefonie, więc może w tym jest pies pogrzebany.
Ja też z apki w tel nie mogłam ale już w przeglądarce bez problemu.
Dzięki dziewczyny
Agnesis - generalnie na tym etapie ciąży nie powinno się mierzyć tętna bo serduszko i dzidziuś są za małe, więc nie pomogę. Trzymaj się tego, że tętno jest i będzie dobrze. Niepotrzebnie lekarka w ogóle Ci coś takiego mówiła. Ja na Twoim miejscu nie latałabym co chwila na usg tylko dała temu maluchowi czas. Badania w chwili obecnej i tak nic nie zmienią, a będzie się mu kolejne dawki fal usg dawać w to małe serduszko. Takie jest moje zdanie.
aneta_ck
Antiope żyje w zawieszeniu od wczoraj. Wzięłam kilka dni wolnego i nie wiem co ze sobą zrobię. Dzidziul jest piękny, wielkością odpowiada 6t5d. Ale... zawsze musi być u mnie jakieś ale... Tętno się rozkręcilo, ale nie tak jak powinno, jest niskie i niemiarowe (90-118) pani doktor mówiła, że wszystko może się wydarzyć albo będzie dobrze albo najgorzej. W poniedziałek idę do niej do szpitala. Staram się myśleć pozytywnie, mój S też ciągle powtarza że będzie dobrze, ale widzę po nim że samemu mu ciężko w to uwierzyć. Chce myśleć pozytywnie. A może zna ktoś taki przypadek który się dobrze skończył? Tylko mi nie podawajcie przykładów gdzie coś się skończyło źle... na razie na tyle.
Skarbie u którejs dziewczynki ze staran po straconej ciazy tez tak bylo i wszystko dobrze jest. Lux czy to bylo u Bafinki? Bo nie pamietam. Tam tez dzidzia miala wolniejszy puls. Mi szczerze ani razu tego nie sprawdzali. Ani u doktora ani w szpitalu. Mysl pozytywnie kochana.
Ja chyba w weekend zalicze ip. Jakos tak zaczynam plamic znowu. Boli mnie brzuch od wczoraj.
creativo
Agnesis u nas w 7t1d tetno bylo 138 lekarz powiedzial, ze serce bije jak dzwon ale dlatego tez ja szybko.nie.lecialam.do.lekarza odczekalam 2tyg od terminu miesiaczki tak jak kazal i bylo juz piekne serducho
Spokojnie czekaj bedzie dobrze na tym etapie ciazy dzidzia szybko sie rozwija i na pewno za kilka dni bedzie piekne serducho !
Spokojnie czekaj bedzie dobrze na tym etapie ciazy dzidzia szybko sie rozwija i na pewno za kilka dni bedzie piekne serducho !
agnesis
Bonusowa bardzo bym chciała żeby było tak jak mówisz, tego bede się trzymać. Tyle że u reszty z Was serduszka biją normalnie. A u mnie nie dosyć że tętno jest niskie to się jeszcze bardzo wacha. Ale trzymam się tego, że we wtorek ledwo biło, wczoraj już wyraźniej, wiec ono dopiero się rozkręca. I jak ruszy to z kopyta porzadnie... w coś muszę wierzyć.
Creativo ale u mnie z miesiączki to już jest 7t5d
Bonusowa bardzo bym chciała żeby było tak jak mówisz, tego bede się trzymać. Tyle że u reszty z Was serduszka biją normalnie. A u mnie nie dosyć że tętno jest niskie to się jeszcze bardzo wacha. Ale trzymam się tego, że we wtorek ledwo biło, wczoraj już wyraźniej, wiec ono dopiero się rozkręca. I jak ruszy to z kopyta porzadnie... w coś muszę wierzyć.
A ja tam nie wiem jakie jest tętno mojego ludka, widziałam jak pika i tyle i tego się trzymamy.
Z ciekawostek: w poprzedniej ciąży byłam głupia i miałam dopplera... od 9tc słuchałam przez chwilę raz dziennie serca córki. Aż do 14tc, kiedy to podczas podsłuchiwania serce zwolniło, a potem się zatrzymało. Stres ogromny, macica stwardniała jak kamień. Rzuciłam ten sprzęt i nigdy więcej go nie użyłam. Na wizycie oczywiście dzidzia żywa i zdrowa. Pytam gina o to, a on mówi, że zdarza się do 16tc, że serducho potrafi zwalniać a nawet się zatrzymać. On tego nigdy nie widział, ale jego kolega miał tak w czasie badania usg... można sobie wyobrazić szok i strach rodziców jak serce staje a po chwili rusza znowu.
Agnesis skoro kilka dni wcześniej biło jeszcze wolniej to na pewno dopiero się rozkręca. Będzie dobrze!
reklama
creativo
U mnie też 7t5d wg wyliczen byk wtedy no ale usg pokazalo ze to 7t1d ja bym poczekala teraz spokojnie na twoim miejscu jeszcze 5 dni i dopiero poszla zeby juz na pewno bylo wszystko ok bedzie dobrze kochana wez pod uwage, ze to zywy organizm a nie produkcja seryjna i kazda dzidzia rozwija sie w swoim tempie
Sprobuj sie wyciszyc i uspokoic wiem, ze to jest ciezkie ale zajmij sie czyms i czekaj spokojnie
A plamisz czy cos czy wszystko ok tak poza tym ? Jak sie czujesz ?
Sprobuj sie wyciszyc i uspokoic wiem, ze to jest ciezkie ale zajmij sie czyms i czekaj spokojnie
A plamisz czy cos czy wszystko ok tak poza tym ? Jak sie czujesz ?