reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Ja wczoraj byłam na wizycie u swojego gina, ale że jakiś wewnętrzny niepokój miałam w sobie poszłam dzisiaj do innego na wizytę prywatną gdzie ma nowy super sprzęt i wszystko mi pokazał, nawet posłuchałam serduszka :) póki co jeszcze pomału bije bo 119 uderzeń ale za to ma 0.65cm i wiek ciąży pokrywa się z OM czyli dokładnie tak jak mam dzisiaj wychodzi mi 6t4d, termin porodu 11.12

To gratuluje udanej wizyty :)

Moj maz zawsze moze ze mna wejsc do gina tylko rzadko sie udaje bo synkiem sie wtedy zajmuje. Malo tego ostatnio ciotke swoja wzięłam i lekarz mowil ze jak mi nie przeszkadza to moze wejść.

Ja poproszę jeszcze o dodanie jutrzejszej wizyty na NFZ u gina (13.00), endokrynologa 04.maja (15.20) i badania prenatalne 25.05 na 17.00. Oooo i właśnie sobie zdałam sprawę, że to dzień przed Dniem Matki będzie :D

Ja już po wizycie :) mały człowiek ma 5,34mm co odpowiada 6t2d (czyli dokładnie według moich obserwacji zgodnie z owu - z om byłoby 6t6d). Serducho pika, wszystko ok. Jestem happy :D kolejna wizyta 12 maja więc uprzejmie poproszę o dopisanie :)

Załączniki

• 1461257000265-337478956.jpg
    1461257000265-337478956.jpg
    699,4 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry