Zapomniałam dopisać; lekarz zabronił mi wyjazdu na wakacje, własnie odwołałam hotel Mielismy jechac samochodem do Włoch, 10h drogi od nas, niby mialo to byc z przespaniem sie w polowie drogi ale lekarz odradził Własnie mialam powazna rozmowe z mezem i odwołałam wakacje ;(
Mała się strasznie zapłacze, tak czekala na te wakacje i basen, u nas koszmarna pogoda w Belgii, ciagle pada i rzadko kiedy słonce widac
Eh.. płakać mi się dzisiaj chce.
Milego weekendu dziewczyny!
Saranta, oszczedzaj sie i mysl pozytywnie. to najlepsze co mozesz dla siebie i dziecka zrobic. nie martw sie wakacjami - byle bylo dziecko zdrowe to beda jeszcze niejedne. Moze meza z corka wyslij albo z dziadkami? ona spelni marzenia a ty odpoczniesz w ciszy? ja sama zrezygnowalam z wymarzonego wyjazdu w tym roku chociaz to mial byc poerwszy od trzech lat wyjazd z mezem tylko we dwoje i mielismy moj wymarzony ekskluzywny hotel zarezerowany (gdzie dzieci do lat 16 nie wpuszaja...). sama zrezygnowalam chociaz jednoznacznego zakazu nie bylo. nie zaluje, dziecko wazniensze!
uf, wlasnie sie zastanawialam czy w ciazy mozna robic usg piersi i czy to ma sens. cos tam sobie wymacalam wiec po czwartkowej wizycie u gin wezme skierowanie.
mam bardzo podobnie. miesiac temu tsh 0,86 a teraz 2,15. ft4 odpowiednio 17 i teraz 15.Hej dziewczyny. Mój endo stwierdził, że na tym etapie ciąży i przy wysokim FT4 moje TSH 2,11, to dobry wynik. W tym momencie jeśli TSH jest poniżej 3, to jest ok, więc mam się do niego zgłosić jak TSH będę miała powyżej 2,5, a jeśli będzie ok, to dopiero w 26 tc. Na razie utrzymał mi moją dawkę Euthyroxu.
No to trzymam kciuki za wysoką awidność.
Hehe, ja też mam 11 lipca wizytę u mojej pani doktor, bo 8 mam połówkowe.
ja jednak troche jestem zaniepokojona tym tsh powyzej 1. skocze do endo na wszelki wypadek. i tak sie obijam na l4Antiope no i dobrze że doktorek Ci utrzymał dawkę. Gdyby Ci zwiększył to ft 4 by wzrosło.
Ja już jestem weteranka w tej kwestii. Moja lekarka nawet już pozwoliła mi samej sobie ustalać dawkę.
Izula, kciuki żeby wyniki były dobre.
Gabinia, odpoczywaj teraz dużo.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom