reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Tsh wariuje w ciąży. Mi skacze jak głupie. Dlatego tak ważne jest aby wraz z tsh sprawdzić poziom ft 4. Ja też jutro sie wybieram do lab

f2w3yx8d53zjrig5.png

A ja ide we wtorek. Jutro badam ft3 ft4 itd. Ciekawe co mi powie niby po lekach ok ale usg nie ciekawe

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
No mnie mój endo ma zrobić usg tarczycy na wizycie w poniedziałek. Zobaczymy co się tam dzieje.

Do 4 jest niby norma ale nie wiem czy u ciezarnych nie powinno byc mniej

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
W ciąży jest do 2,5

Tsh wariuje w ciąży. Mi skacze jak głupie. Dlatego tak ważne jest aby wraz z tsh sprawdzić poziom ft 4. Ja też jutro sie wybieram do lab

f2w3yx8d53zjrig5.png
No ja zawsze badam TSH razem z FT4

To ja na Twoim miejscu, tak dla spokoju ducha bym zrobiła to TSH.

ana ana a schudłaś w ciąży? Bo jeśli tak, to mógł Ci spaść poziom TSH
Schudłam i to dosyć dużo czyli to ew może tłumaczyć ten spadek. Usg tarczycy miałam robione i wszystko w normie, ale dla świętego spokoju zbadam sobie wszystkie hormony

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Gabinia powodzenia ! Postaraj się dowiedzieć jak najwięcej jeżeli chodzi o zalecenia po amino, ważne, żebyś teraz zadbała o siebie i na pewno więcej odpoczywała.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry