reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
karelka ja na telefonie nie widzę Twojego zdjęcia. Wieczorem ja dam rade na komput zobaczę.

Daarikka nuba na Tych fotach nie widzę

Antiope Czarownica może smial sie z nazewnictwa? Bo nub to z angielskich artykułów. Po polsku mów sie wyrostek plciowy

Aneta bardzo sie cieszę ze ten drugi worek to nic zagrażające dzieciaczkowi.
A ty czasem chłopca nie widzialas wczesniej bo odstawalo? I widac ze sprawdza sie teoria ja odstaje w 13tc to nie zawsze chłopak. Gratki córy!
Moim zdanie w 16tc to juz widac konkretnie. W 14tc mogą być nabrzmuale wargi sromowe ale w 16 to juz albo chłopak albo panna.

1466169751832.jpg

Wróżki powiedzcie co widzicie, bo ja płci się nie dopatrze :)

w57vhqvk2z02onaz.png

Załączniki

• 1466169751832.jpg
    1466169751832.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 1 092
karelka ja na telefonie nie widzę Twojego zdjęcia. Wieczorem ja dam rade na komput zobaczę.

Daarikka nuba na Tych fotach nie widzę

Antiope Czarownica może smial sie z nazewnictwa? Bo nub to z angielskich artykułów. Po polsku mów sie wyrostek plciowy

Aneta bardzo sie cieszę ze ten drugi worek to nic zagrażające dzieciaczkowi.
A ty czasem chłopca nie widzialas wczesniej bo odstawalo? I widac ze sprawdza sie teoria ja odstaje w 13tc to nie zawsze chłopak. Gratki córy!
Moim zdanie w 16tc to juz widac konkretnie. W 14tc mogą być nabrzmuale wargi sromowe ale w 16 to juz albo chłopak albo panna.
Ja wlasnie chyba te wargi sromowe takie widzialam. Zresztą to były nasze domysły bo lekarz zaden nie potwierdzil. A teraz nawet mi w dokumentach z badania wpisal:D ale to tylko moja ciekawosc. Tak samo synek by mnie cieszyl jak coreczka. Waznw ze zdrowe :)

Aneta gratuluję!!! Super wieści. Dobrze ze wizyta już za wami.
No i trzymam kciuki aby córcia została córcia już do końca!! Ważne że z tym workiem wszystko dobrze wyszło. Super!!

h4zpgov3o3h14ll7.png

Ja wlasnie chyba te wargi sromowe takie widzialam. Zresztą to były nasze domysły bo lekarz zaden nie potwierdzil. A teraz nawet mi w dokumentach z badania wpisal:D ale to tylko moja ciekawosc. Tak samo synek by mnie cieszyl jak coreczka. Waznw ze zdrowe :)

moja gin mowila ze jak jest chlopak to przerwa miedzy hm... przedzialkiem miedzy nogami jest szersza jak dziewczynka to bliżej siebie; )

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry