reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Ja tak na szybko bo glodna jestem. Potem w watku z wymiarani uzupełnię. Dzidzia zdrowa wszystko ok . ma 150 gramow i 16 cm. Wezystkie przeplywy narządy itd w normie. Hehe i prawdopodobnie dziewczynka :D doktor mowil ze płasko jest i raczej marne szanse na chlopaka :D

Super wiadomości. A co oznacza ten podwójny worek? Czy to stanowi jakieś zagrożenie?
Z tą dziewczynką, to mnie zaskoczyłaś. Czyli ta dziewczynka też jeszcze nie jest na 100% ja myślałam, że w 16 tygodniu to już raczej pewna ta płeć powinna być...
Jeszcze Ci zmierzył maluszka? Moja pani doktor mówiła, że od kolejnej wizyty to się już będzie tylko wagę podawać, bo zmierzyć już ciężko ze względu na to, że dzidzia zaczyna być zwinięta.

reklama
A w którym tyg jesteś i która to ciąża? Ja czuję już od 11 tyg ale ja mam bliźniaki i to 3 ciąża.
Każdy inaczej zaczyna czuć. Pierworódki ok 20 tyg. Wieloródki ok. 15tyg.
Druga ciąża wczoraj zacZęłam 15 tudzien. To bylo tak dziwne. Nie byly to bąbelki tylko musniecie. Sama nie wiem. Ja juz nie pamiętam ile czasu w ciąży byłam jak moj synek dawal mi o sobie znac [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Super wiadomości. A co oznacza ten podwójny worek? Czy to stanowi jakieś zagrożenie?
Z tą dziewczynką, to mnie zaskoczyłaś. Czyli ta dziewczynka też jeszcze nie jest na 100% ja myślałam, że w 16 tygodniu to już raczej pewna ta płeć powinna być...
Jeszcze Ci zmierzył maluszka? Moja pani doktor mówiła, że od kolejnej wizyty to się już będzie tylko wagę podawać, bo zmierzyć już ciężko ze względu na to, że dzidzia zaczyna być zwinięta.
Wiesz ze sama nie wiem jak to zrobił. Każdą z kosci w nozkach i raczkach mierzył itd wiec moze tak pewnie mu program zsumowal. Fajne usg miał. Wszystko było tak dokładnie widać. Szkoda tylko ze mi zdjęcie tylko jedno dał. Mówił ze dla niego jest płasko tam gdzie siusiak powonien byc i raczej nie zanosi sie na chlopca ale zastrzegł sobie mozliwosc pomyłki.

Wyslalam priva z danymi do aktualizaji listy ;)

To tylko tak wyglądało. Obalił dziś lekarz tą teorię. Mówił ze to taka niegroźna przegroda w worku owodniowym i widac ze jest otwarta i nie przeszkadza dziecku sie poruszac:)

A to super, że to nic groźnego. kamień z serca.

Wiesz ze sama nie wiem jak to zrobił. Każdą z kosci w nozkach i raczkach mierzył itd wiec moze tak pewnie mu program zsumowal. Fajne usg miał. Wszystko było tak dokładnie widać. Szkoda tylko ze mi zdjęcie tylko jedno dał. Mówił ze dla niego jest płasko tam gdzie siusiak powonien byc i raczej nie zanosi sie na chlopca ale zastrzegł sobie mozliwosc pomyłki.

Wyslalam priva z danymi do aktualizaji listy ;)

To może to faktycznie kwestia jakości usg. Dane na liście już poprawione; jest Rosalie :happy:

Mamy kochanie przyszłe? Czujecie już ruchy dzidzi? :) ja dzis poczulam cos dziwnego... Nie umiem tego opisac ale to sie juz nie powtarza. Lezac na lewym boku takie musniecie. Nie nie to chyba nie mozliwe [emoji64][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj podczas meczu poczułam jakby ktoś tam w środku z nerwów przebierał nogami;)

Moj buziaczek mały:*
1466157399-1d1mld.jpeg

reklama
Do góry