Antiope
Fanka BB :)
Lista mam i dzieciaczkówAntiope mi ten link nie działa i nie mogę znaleźć tego tematu. Jak on się dokładnie nazywa?
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lista mam i dzieciaczkówAntiope mi ten link nie działa i nie mogę znaleźć tego tematu. Jak on się dokładnie nazywa?
a co z tymi dwoma workami owodniowymi? czy coś mylę?
Daleko ta klinika?Ej w ogóle liczę właśnie i mam ponad 50 zdjęć z dzisiejszej wizyty [emoji1] musze kupić album osobny [emoji1][emoji1][emoji1]
Mamy kochanie przyszłe? Czujecie już ruchy dzidzi? ja dzis poczulam cos dziwnego... Nie umiem tego opisac ale to sie juz nie powtarza. Lezac na lewym boku takie musniecie. Nie nie to chyba nie mozliwe [emoji64][emoji173][emoji173][emoji173]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom