reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Za 3 godziny prenatalne! Śniło mi się dzisiaj,że lezalam w łóżku i sprawdziłam czy mi nie leci krew. I leciała i w dodatku z jakimiś 'paprochami'. I do lekarza poszłam na wizyte, okazało się, że nie jestem wcale zapisana i mnie nie miał kto przyjac.... i o dziwo ten sen mnie uspokoił :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji11][emoji11][emoji11][emoji8][emoji8][emoji8][emoji9][emoji9][emoji9] są [emoji1]

U mnie nie ma. Może dlatego, że ja z komputera piszę, nie z telefonu.

Za 3 godziny prenatalne! Śniło mi się dzisiaj,że lezalam w łóżku i sprawdziłam czy mi nie leci krew. I leciała i w dodatku z jakimiś 'paprochami'. I do lekarza poszłam na wizyte, okazało się, że nie jestem wcale zapisana i mnie nie miał kto przyjac.... i o dziwo ten sen mnie uspokoił :)

Trzymam kciuki. Będzie dobrze.

Dlaczego ja nie pamiętam tego zdjęcia? Nie no, u twojego nub jest zdecydowanie bardziej chłopcowaty niż u mojej dzidzi.
No zobacz:
Zobacz załącznik 760539

Ja mam dopiero połówkowe 8 lipca i 11 lipca wizytę u mojej pani doktor.
No Twoj jest zdecydowanie bardziej plaski, ostroznie wrozylabym dziewczynke, ale ja jestem nubowym laik.
3mam kochana kciuki, zeby spelnilo sie Twoje marzenie o corci!

[emoji11][emoji11][emoji11][emoji8][emoji8][emoji8][emoji9][emoji9][emoji9] są [emoji1]

Jak Ty to robisz? :D Ja nawet jak pisze z telefonu, to po dodaniu posta emotki znikaja :(

Wszystko bedzie dobrze, kciuki zacisniete i czekamy na relacje po! :)

Antiope zaglądam czasem, bo strasznie ciekawa jestem płci Twojego maleństwa. Jak dla mnie to raczej dziewczynka na zdjęciu :) mam nadzieję że kolejne USG to potwierdzi :)

reklama
Do góry