reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Antiope zaglądam czasem, bo strasznie ciekawa jestem płci Twojego maleństwa. Jak dla mnie to raczej dziewczynka na zdjęciu :) mam nadzieję że kolejne USG to potwierdzi :)
Hej. Fajnie, że się odezwałaś. Jak się trzymasz? Dostałaś już @ po zabiegu? Kiedy możecie zacząć starania?
Fajnie, że jednak ktoś widzi w moim maluszku dziewczynkę. Mam nadzieję, że na połówkowym już ewidentnie będzie widać kto to, bo ja z wszystkimi przygotowaniami czekam aż poznam płeć.
Czy jest jakiś inny test z krwi poza Nifty, który może 100 % stwierdzić płeć? Chodzi mi o to, żeby to nie było takie drogie, bo płacić 2500 zł, żeby tylko płeć poznać, to trochę drogo.

reklama
Hej. Fajnie, że się odezwałaś. Jak się trzymasz? Dostałaś już @ po zabiegu? Kiedy możecie zacząć starania?
Fajnie, że jednak ktoś widzi w moim maluszku dziewczynkę. Mam nadzieję, że na połówkowym już ewidentnie będzie widać kto to, bo ja z wszystkimi przygotowaniami czekam aż poznam płeć.
Czy jest jakiś inny test z krwi poza Nifty, który może 100 % stwierdzić płeć? Chodzi mi o to, żeby to nie było takie drogie, bo płacić 2500 zł, żeby tylko płeć poznać, to trochę drogo.
@Antiope mi też na dziewuszkę wygląda ;) No chyba wytrzymasz do usg :D nawet jakbyś nifty zrobiła to na wyniki też się czeka chyba. Połówkowe już za chwilę ;) Mnie też źrebi żeby już wiedzieć... Jak mogłam być tak naiwna i myśleć, że wytrzymam do narodzin :D

Antiope, tak, @ już była. Starania już rozpoczęte, ale ile nam to zajmie to się okaże. Póki co bez wspomagaczy i nerwów, nawet nie wiem kiedy będzie owu ;) czuję się dobrze, ale postów tu nie czytam, bo nie chce się zawieszac :)
Chyba nie ma innego testu z krwi, niestety. Trzeba uzbroić się w cierpliwość. Mi też marzy się córeczka :D a kiedy masz polowkowe?

Antiope, tak, @ już była. Starania już rozpoczęte, ale ile nam to zajmie to się okaże. Póki co bez wspomagaczy i nerwów, nawet nie wiem kiedy będzie owu ;) czuję się dobrze, ale postów tu nie czytam, bo nie chce się zawieszac :)
Chyba nie ma innego testu z krwi, niestety. Trzeba uzbroić się w cierpliwość. Mi też marzy się córeczka :D a kiedy masz polowkowe?
Podobno często po zabiegu szybko się zachodzi. U mnie by się sprawdziło, bo ja miałam 1 @ 6 tygodni po zabiegu, potem przydługawy chyba 50 dniowy cykl, a w kolejnym zaszłam. Tobie życzę równie szybkiego albo i szybszego zajścia. No i córeczki Ci życzę. :happy:
Połówkowe już 8 lipca, więc zostają 3 tygodnie. To nie tak długo wiem, ale jakoś każdy dzień mi się dłuży.

Czarownica dobrych wyników na prenatalnym zdrowej i machajacej mamuscie pesteczki

Antiope a cala soba życzę Ci tej córci!!!! A to nie taniej 120-150 zl umówić sie na usg do kogoś innego za tydzien konkretnie powiedzuec ze wizyta pod Plec

agnessis życzę ci żebyś za rok utulila coreczke

Podobno często po zabiegu szybko się zachodzi. U mnie by się sprawdziło, bo ja miałam 1 @ 6 tygodni po zabiegu, potem przydługawy chyba 50 dniowy cykl, a w kolejnym zaszłam. Tobie życzę równie szybkiego albo i szybszego zajścia. No i córeczki Ci życzę. :happy:
Połówkowe już 8 lipca, więc zostają 3 tygodnie. To nie tak długo wiem, ale jakoś każdy dzień mi się dłuży.
Zaszlam mniej wiecej dwa tyg po pierwszej @. Agnesis powodzenia:) masz racje nie stresuj sie:) takie starania są najfajniejsze :)

Czarownica dobrych wyników na prenatalnym zdrowej i machajacej mamuscie pesteczki

Antiope a cala soba życzę Ci tej córci!!!! A to nie taniej 120-150 zl umówić sie na usg do kogoś innego za tydzien konkretnie powiedzuec ze wizyta pod Plec

agnessis życzę ci żebyś za rok utulila coreczke
W sumie racja. jakby nic nie było widać przypadkiem na tym połówkowym, to i tak 3 dni później 11 lipca mam wizytę u swojej pani doktor, więc pewnie mi też usg zrobi.
Dobrza, przez najbliższe 3 tygodnie przestaję myśleć o płci, koniec :-p

reklama
Do góry