reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Juz po wizycie
160g szczęścia rośnie. Ma 10cm bez nóżek... A miedzy nimi
Szkoda badać.... kolejny facet
A w pon na 9.20 IDE na amino
Moja mama za piątym razem trafiła w syna z moim ojcem. A tak to cztery córy jedna po drugiej ;)
Będziesz miała za to wspaniałe synowe :)

Powodzenia na amnio!

cb7wugpju04jz4q8.png

@Gabinia w takim razie kciukow nie puszczam i trzymam do wynikow amnio. Bardzo sie ciesze, ze na wizycie wszystko dobrze :)

Ja tez juz po wizycie, Maluch ma juz 10.98cm, 126g cudownosci iii... jest chlopcem!! <3 Bedzie Jan! <3
Lekarz poczatkowo nie chcial powiedziec, bo Jasiek tak sie wiercil, ze co uchwycilismy to nie chcial pomylic z pepowina, ale przelaczyl na 4d i zlapalismy dowod :) Jestem przeszczesliwa i uwielbiam to uczucie po wizycie, kiedy stres schodzi i odrazu chce mi sie spac, odreagowac :) Najbardziej podoba mi sie fota stopki giganta - 1.97cm :) Na dzien dzisiejszy jest ciut starszy bo wyszedl 15tc3d.

To teraz czekamy na poznanie plci kolejnych maluchow! :)

Załączniki

• 13453105_10209502905990683_1108286684_o.png.jpeg
    13453105_10209502905990683_1108286684_o.png.jpeg
    105,7 KB · Wyświetleń: 87
  • 13460934_10209502905870680_1543934841_o.jpg
    13460934_10209502905870680_1543934841_o.jpg
    183,1 KB · Wyświetleń: 85
Na razie nawet nie myśl o takiej ewentualności. na pewno wszystko wyjdzie cacy
Wiesz to nie tak,że na to się nastawiam.. ciągle mówię, że będzie okej. No ale jestem też realistką i wiem,że przeciez którymś kobietom tak wychodzi. Wiec juz wiem co zrobię gdyby. Ale modły odprawiam do kosmosu żeby było wszystko okej :) zeswiruje...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dla mnie Czarownica bardzo dobre podejście. Jak ktos decyduje sie na pappa to powinien wczesniej sobie pomyśleć a co zrobię jak wynik będzie zly? Taka postawę uważa za bardzo odpowiedzualna

Oczywiście na pewno będzie dobrze Czarownica. ❤

Do góry