Antiope
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za amnio.Juz po wizycie
160g szczęścia rośnie. Ma 10cm bez nóżek... A miedzy nimi
Szkoda badać.... kolejny facet
A w pon na 9.20 IDE na amino
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za amnio.Juz po wizycie
Mam dwóch chłopców. Przydały by sie dwie kobietkimamaNadii2 juz masz 100%
k8sad to panienki niech beda Bo chyba samych chlopcow juz masz
Gabinia powodzenia na wizycue I podjecua slusznej decyzji tam
MyDream I za Ciebie kciuki
Moja mama za piątym razem trafiła w syna z moim ojcem. A tak to cztery córy jedna po drugiejJuz po wizycie
Na razie nawet nie myśl o takiej ewentualności. na pewno wszystko wyjdzie cacyJa podjęłam decyzję, że jeśli ODPUKAĆ coś nie tak wyjdzie na prenatalnych to pójdziemy na nifty. Boje się amino. ... co jeśli się straci zdrowe dzieciątko???
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz to nie tak,że na to się nastawiam.. ciągle mówię, że będzie okej. No ale jestem też realistką i wiem,że przeciez którymś kobietom tak wychodzi. Wiec juz wiem co zrobię gdyby. Ale modły odprawiam do kosmosu żeby było wszystko okej zeswiruje...Na razie nawet nie myśl o takiej ewentualności. na pewno wszystko wyjdzie cacy