reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
MyDream WIEDZIaLaM ze chłopak nie moglo być inaczej . Klasyczny nub chlopczykowy byl. GRATKI Jasia! Teraz juz będą wagę mam podawać super
Dziekuje! Bylas pierwsza osoba, ktora mi przyszla do glowy jak sie dowiedzialam, ze to Jasiu :) Wyczulas pismo nosem, mimo ze duzo osob sie wstrzymywalo i zaslanialo pepowina :)

@Gabinia w takim razie kciukow nie puszczam i trzymam do wynikow amnio. Bardzo sie ciesze, ze na wizycie wszystko dobrze :)

Ja tez juz po wizycie, Maluch ma juz 10.98cm, 126g cudownosci iii... jest chlopcem!! <3 Bedzie Jan! <3
Lekarz poczatkowo nie chcial powiedziec, bo Jasiek tak sie wiercil, ze co uchwycilismy to nie chcial pomylic z pepowina, ale przelaczyl na 4d i zlapalismy dowod :) Jestem przeszczesliwa i uwielbiam to uczucie po wizycie, kiedy stres schodzi i odrazu chce mi sie spac, odreagowac :) Najbardziej podoba mi sie fota stopki giganta - 1.97cm :) Na dzien dzisiejszy jest ciut starszy bo wyszedl 15tc3d.

To teraz czekamy na poznanie plci kolejnych maluchow! :)
Super! Gratulacje! Możesz jeszcze raz wrzucić to zdjęcie z nubem, bo nie pamiętam, a chciałam sobie do mojego maluszka porównać?

Wiesz to nie tak,że na to się nastawiam.. ciągle mówię, że będzie okej. No ale jestem też realistką i wiem,że przeciez którymś kobietom tak wychodzi. Wiec juz wiem co zrobię gdyby. Ale modły odprawiam do kosmosu żeby było wszystko okej :) zeswiruje...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale jako realistka powinnaś wiedzieć, że statystycznie mało prawdopodobne, że przytrafi się akurat Tobie :happy: Ja się zdecydowanie bardziej stresowałam na początku ciąży bojąc się, że ją stracę, bo statystyki są nieubłagane i to się naprawdę często zdarza. W tej ciąży dodatkowo się stresowałam, bo przytrafiło mi się to już raz.

MyDream WIEDZIaLaM ze chłopak nie moglo być inaczej . Klasyczny nub chlopczykowy byl. GRATKI Jasia! Teraz juz będą wagę mam podawać super
Przypomnij mi kogo co Ty widziałaś u mojego dzidzia? Wrzucić zdjęcie jeszcze raz?

Antiope nie trzeba ja mam dobra pamięć wzrokowa. Pamiętam. Pisałam ci na zamknietym . Nie chce Ci odbierac nadziei . może to kat mniej niż 30

Super! Gratulacje! Możesz jeszcze raz wrzucić to zdjęcie z nubem, bo nie pamiętam, a chciałam sobie do mojego maluszka porównać?
Dziekuje :) wrzucam fotke z nubem. Przypomnij mi za ile Ty masz wizyte?

Załączniki

• 20160531_095557.jpg
    20160531_095557.jpg
    74,5 KB · Wyświetleń: 101
Dziekuje :) wrzucam fotke z nubem. Przypomnij mi za ile Ty masz wizyte?
Dlaczego ja nie pamiętam tego zdjęcia? Nie no, u twojego nub jest zdecydowanie bardziej chłopcowaty niż u mojej dzidzi.
No zobacz:
1trym_5.jpg

Ja mam dopiero połówkowe 8 lipca i 11 lipca wizytę u mojej pani doktor.

Załączniki

• 1trym_5.jpg
    1trym_5.jpg
    131,4 KB · Wyświetleń: 465
reklama
Gabinia i MyDream wielkie gratulacje!!! :)
Gabinia powodzenia na amnio!

Ja dopiero do lekarza w następny piątek czyli 24 czerwca..
Za to od wczoraj sprzeczki co do imienia, bo dla chłopca było wybrane, dla dziewczynki nie...
oj będzie się działo ... Dobrze, że jeszcze mamy czas. Pozdrawiam i miłego dnia dziewczynki!

Do góry