reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
O tak, na pewno. Opowiadalam tu ostatnio dziewczynom ze chodzilam prywatnie na poczatku do mojej doktorki i byla rewelacyjna, milutka, a jak poszlam do niej na nfz bo doczekalam sie na termin, to taka jakby zawiedziona, zla, niemila, itd..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

O tak, na pewno. Opowiadalam tu ostatnio dziewczynom ze chodzilam prywatnie na poczatku do mojej doktorki i byla rewelacyjna, milutka, a jak poszlam do niej na nfz bo doczekalam sie na termin, to taka jakby zawiedziona, zla, niemila, itd..

Kochana ja mialam to samo. Malo tego obiecal mi cesarke a jak teraz bd bog jeden wie.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Az sie czlowiekowi wierzyc nie chce ze tak mozna traktować pacjenta. Moj lekarz mnie czasami wkurza lekko ale to dlatego ze sie śmieje ze czesto przychodze i nie umiem od wizyty do wizyty wytrzymac. Jesli moja intuicja mowi mi ze mam isc to ide i juz. Nie bede w domu swirowac. Zreszta zaplacilam mu 125 euro ze to żeby przy kazdej wizycie miec usg wiec niech nie dyskutuje :D

Kochane mam jeszcze takie pytanie. Zaczyna mi sie jutro 15 tydzień ciąży. Widzę nieraz komentarze, ze kobiety które są poniżej mojego tyg znają już pleć dziecka. To mozliwe? Moj lekarz kaze mi czekac az do 20 tyg

Kochane mam jeszcze takie pytanie. Zaczyna mi sie jutro 15 tydzień ciąży. Widzę nieraz komentarze, ze kobiety które są poniżej mojego tyg znają już pleć dziecka. To mozliwe? Moj lekarz kaze mi czekac az do 20 tyg

Tak jak najbardziej. W 12 - 13tc można wróżyć z nuba, pod koniec 14tc już są ukształtowane narządy i można stwierdzić płeć. ALE. Chyba wolę lekarza, który jak wie, że nie ma wystarczających umiejętności albo sprzętu dobrego to woli poczekać do pewniejszego etapu niż takiego co zgaduje ;)

Juz po wizycie
160g szczęścia rośnie. Ma 10cm bez nóżek... A miedzy nimi
Szkoda badać.... kolejny facet
A w pon na 9.20 IDE na amino

No ja mam 14 tydzien i na prenatalnych pokazal sie siusiak [emoji6]

reklama
Do góry