reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Hej Dziewczyny. Ja po weekedowych przebojach. Wracałam z nad morza w sobotę, 600 km,a cały piątek spędziłam w toalecie z biegunką (dzień i noc) Myślałam, że już tego nie wytrzymam, nic nie mogłam zjeść, a biegunka nadal. Koszmar. W sobotę wsiadłam do auta po nie przespanej nocy i jakoś musiałam wrócić, dobrze, że chociaż droga była dobra i prosta...
Wspominałam Wam już, że mam psiaka. W niedziele postanowiłam z nim wyjść na spacer, po tygodniowej nieobecości.. Tak się cieszył na tym spacerze, że pociągnął mnie i z całej siły upadłam brzuchem na krawężnik. Do tego zdarłam tyłek i ręke... Pojechałam szybko na IP okazało się, że z Fasolem dobrze, nic mu się nie stało, ale w sumie nie wiele pamiętam, bo byłam zaryczana i w szoku...

Kleo biedna Ty.... Dobrze ze z dzidziem wszsytko dobrze. Nie dziwię sie ze sie wystraszylas

Hej Dziewczyny. Ja po weekedowych przebojach. Wracałam z nad morza w sobotę, 600 km,a cały piątek spędziłam w toalecie z biegunką (dzień i noc) Myślałam, że już tego nie wytrzymam, nic nie mogłam zjeść, a biegunka nadal. Koszmar. W sobotę wsiadłam do auta po nie przespanej nocy i jakoś musiałam wrócić, dobrze, że chociaż droga była dobra i prosta...
Wspominałam Wam już, że mam psiaka. W niedziele postanowiłam z nim wyjść na spacer, po tygodniowej nieobecości.. Tak się cieszył na tym spacerze, że pociągnął mnie i z całej siły upadłam brzuchem na krawężnik. Do tego zdarłam tyłek i ręke... Pojechałam szybko na IP okazało się, że z Fasolem dobrze, nic mu się nie stało, ale w sumie nie wiele pamiętam, bo byłam zaryczana i w szoku...
Omg dobrze ze nic Wam się nie stało.
Odpoczywajcie ile wlezie. Uważaj na siebie.

h4zpgov3o3h14ll7.png

Uff, dobrze, że z dzieckiem wszystko w porządku. Współczuję przeżyć. Moja wanna przy tym to pikuś.

Dziewczyny ja juz po wizycie :) dzidziol w porządku tylko nie chcial dzis rozszerzyć nóżek :) lekarz stwierdził ze ma okolo 14-16 cm bo miał dzis taka pozycje polsiedzaca ze nie szlo zmierzyć dobrze :). Tętno 150-160 :) Kolo 20-24 tydzień kieruje mnie na badanie połówkowe. a i mąż ze mna byl i bardzo zadowolony :)
yyy! wielki. ktory tydzien masz???

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Dziewczyny ja juz po wizycie :) dzidziol w porządku tylko nie chcial dzis rozszerzyć nóżek :) lekarz stwierdził ze ma okolo 14-16 cm bo miał dzis taka pozycje polsiedzaca ze nie szlo zmierzyć dobrze :). Tętno 150-160 :) Kolo 20-24 tydzień kieruje mnie na badanie połówkowe. a i mąż ze mna byl i bardzo zadowolony :) macie zdjęcie :)

Załączniki

• V__5DE5(1).JPG
    V__5DE5(1).JPG
    232,8 KB · Wyświetleń: 99
Dziewczyny ja juz po wizycie :) dzidziol w porządku tylko nie chcial dzis rozszerzyć nóżek :) lekarz stwierdził ze ma okolo 14-16 cm bo miał dzis taka pozycje polsiedzaca ze nie szlo zmierzyć dobrze :). Tętno 150-160 :) Kolo 20-24 tydzień kieruje mnie na badanie połówkowe. a i mąż ze mna byl i bardzo zadowolony :)
Dobrze ze z dzidziusiem wszystko ok :) gratki ze już taki duży:)

reklama
Do góry