Antiope
Fanka BB :)
Czyli u Was podobnie jak u mnie, też mam stosunkowo wcześnie połówkowe, bo to będzie 18tplus kilka dni.A znaczenie, zeby wyliczyc ryzyko itd lekarz musial go pniejszyc o 4 mm bo ma dokladnie 8,6 cm a mierzy sie do 8,4 cm wiec chwycil go w ruchu jak zgial glowke do klatki piersiowej i wtedy zaznaczyl drugi wymiar. Lekarz powiedzial ze nie ma wyjscia bo inaczej nie zrobi badania, ale zebysmy my sie nastepnym razem sugerowali ta pierwsza wielkoscia bo na polowkowe mamy zalecenie juz na 18 tydzien sie umowic zeby znow nie bylo cyrkow [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No u mnie wieczorem też brzuch większy, ale chyba nie aż 2 razy.Dzięki! zakupilam wczoraj koper wloski do picia oraz inne dwie herbatki wspomagajace trawienie ;(
Niestety nic do tej pory.
Widzę, ze nie tylko ja mialam "czarny weekend" Dziewczyny trzymajcie się. Jesteśmy silne!
U mnie zaczyna się następny tydzien ciąży, brzuch juz pokaznych rozmiarow,staram sie ukrywac bo nie mam jeszcze papierka od lekarza (dla mojego pracodawcy) w szafie ubran malo tak obszernych, zeby ukryć a wieczorem brzuch podwaja rozmiary!
U was też tak? pozdrawiam!