reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Gratuluję dwojeczki. Pamietaj tylko ze musisz na siebie bardzo uważac. Nie ma żartów z ciążą blizniacza. Jest to ciąża podwyższonego ryzyka. Dobrze ze jest dwuowodniowa. A czy dwukosmowkowa tez?

Edit. Doczytala. Ze dwujajowa czyli chyba z zalozenia dwukosmowkowa :)

No to szok.
BLIŹNIAKI dwujajowe

Łącznie będzie 4.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Gratuluję! To chyba Ty pisałaś, że chciałabyś bliźniaki, czy mnie się coś pomieszało?

A ja żadnego :( mąż zapomniał zrobić a lekarz wszystkie dał do karty. Nieważne.

Gratuluję bliźniaków super wiadomość :)

U mnie wszystko dobrze. Crl 78 mm czyli 13 tc. Nt ładne 1,5 mm. Kość nosowa jest. Wszystkie organy prawidłowe. Przepływy również. Łożysko na tylnej ścianie
Super, że wszystko dobrze.
U mnie łożysko znów na przedniej ścianie jak z Bazylim. Mam nadzieję, że choć trochę inaczej usytuowane, żeby aż tak jak poprzednio nie tłumiło wszystkich ruchów.

No to szok.
BLIŹNIAKI dwujajowe

Łącznie będzie 4.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Wow! Gratulacje! To dopiero gromadka! super!
Czy u ciebie w rodzinie występowały ciąże mnogie?
U mnie moja mama jest z ciąży mnogiej dwujajowej. Myślałam, że przypadnie i na mnie ale drugiego dzieciątka nie widać ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Wow! Gratulacje! To dopiero gromadka! super!
Czy u ciebie w rodzinie występowały ciąże mnogie?
U mnie moja mama jest z ciąży mnogiej dwujajowej. Myślałam, że przypadnie i na mnie ale drugiego dzieciątka nie widać ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też mama z Ciąży bliźniaczej [emoji7]
I u mnie też jedno widać i wolę żeby tak raczej zostało [emoji6]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

U męża w rodzinie mama jest z bliźniaków. Dopusczalismy myśl o ciazy bliźniaczej ale myśleliśmy ze jak dwójką w jednopaku to i teraz tez będzie jedno.
Ja wolałam jedno. Ale ktos z forum mówił ze chce 2.

reklama
Do góry