reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Dziewczyny Wy też tak słabo śpicie? Od 5 dni mój zegarek wariuje, słaby sen, brak fazy REM, a ja się czuję trochę jak chodzące zombi 🙈 dodatkowo przeziębienie mnie dopadło i zatkany nos, normalnie jest ekstra 🤣😆

Dziewczyny Wy też tak słabo śpicie? Od 5 dni mój zegarek wariuje, słaby sen, brak fazy REM, a ja się czuję trochę jak chodzące zombi 🙈 dodatkowo przeziębienie mnie dopadło i zatkany nos, normalnie jest ekstra 🤣😆
U mnie to samo w zasadzie od początku! Wcześniej mogłam spać do 10-11, teraz budzę się o 7 i tyle spania, a jak się przebudzę w nocy to też ciężko mi zasnąć 😂 i od początku też codziennie katar

to ja mam totalnie odwrotnie mega spiaca jestem i spie po 10 godzin a wstaje tylko dlatego ze musze tabletki wziac
nie wiem czy to normalne

dziewczyny czy ktoras z was juz była na usg serduskowym i w ktorym tyg bylyscie
ja mam niedlugo i juz sie stresuje troche zeby tylko wszystko bylo oki

reklama
Do góry