olka11135
Fanka BB :)
Omg! W jakim rejonie kraju mieszkasz? Chyba dziś stary zostanie wysłany na zwiady w miasto
Warszawa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Omg! W jakim rejonie kraju mieszkasz? Chyba dziś stary zostanie wysłany na zwiady w miasto
2 mam prawie 5 letbiego synaPięknie mogę spytać czy to Twoja pierwsza ciąża?
Zazdro Ja wyglądam jakbym poprostu przytyła 12+1U mnie dzis 11+1Zobacz załącznik 1530144
Jakos szybko rosne ;D choc mam nadzieje ze nie przytyje tyle ile w pierwszej w dniu porodu mialam 78Zazdro Ja wyglądam jakbym poprostu przytyła 12+1
Czy widać było na wcześniejszych usg dobrze siusiaka?U mnie w pierwszej ciąży do około 19 tc był chłopak a później okazało się że dziewczynka
Cześć Dziewczyny Tak się zastanawiam... U mnie powoli zakupy ubranek ruszają i chciałabym się Was zapytać, bo minęło naście lat od czasów kiedy miałam w domu niemowlę po ile sztuk kupujecie/ planujecie ubranek w rozmiarze 62, np ile bodów, pajacyków itp ?
Miłej soboty
Ja przy starszym synu od razu zakładałam 62 bo w 56 się nie mieściłJa kupuję nawet na 44 - za 62 nawet się na ten moment nie oglądam
Ja przy starszym synu od razu zakładałam 62 bo w 56 się nie mieścił