To u mnie syn miał 3,850 kg i 58 cm więc nie mieliśmy szans założyć mniejszych niż 62, ale jak teraz będzie to nie wiadomoNo ja rodzę dzieci 50cm i 3kg wagi więc one w tych 56 takich marek jak next, newbie, hm itp. to pływają totalnie. Także zawsze na start do szpitala mam 3 komplety 44, potem w domu 50 i też mam raczej dużo za dużo, bo wolę mieć więcej i nawet nie założyć niż za mało. A dopiero gdzieś tam 2-3 miesiąc 56
No i na szczęście w dobie zakupów on-line zawsze mogę coś domówić
reklama
godknowswho
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, stosujecie w ciąży adapter do pasów w samochodzie?
Cześć, ja chciałam się tylko przywitać
Sama urodziłam się 24.12, a mój Fasolek lub Fasolka postanowiło jak narazie wstrzelić się w tę samą datę przynajmniej prezenty w tym roku mam z głowy - wszyscy dostaną dzidzię No i nie trzeba się zastanawiać u których rodziców w tym roku Wigilia - będzie w szpitalu pozdrowienia, trzymajcie się
Sama urodziłam się 24.12, a mój Fasolek lub Fasolka postanowiło jak narazie wstrzelić się w tę samą datę przynajmniej prezenty w tym roku mam z głowy - wszyscy dostaną dzidzię No i nie trzeba się zastanawiać u których rodziców w tym roku Wigilia - będzie w szpitalu pozdrowienia, trzymajcie się
olka11135
Fanka BB :)
Cześć, ja chciałam się tylko przywitać
Ja mam z OM termin na 25.12 z USG na 31.12 - nie przewiduję ich w szpitalu xD
Ba 31.12 organizuję wielką imprez Sylwestrową
Życzę sobie porodu 03.01
godknowswho
Zaciekawiona BB
Haha słuchajcie witam w klubie, ja mam na 23 grudnia z USG i u mnie problem gdzie wigilia też się rozwiązał mam nadzieję że przeczeka do stycznia
olka11135
Haha słuchajcie witam w klubie, ja mam na 23 grudnia z USG i u mnie problem gdzie wigilia też się rozwiązał mam nadzieję że przeczeka do stycznia
Ja mam jedno dziecko przenoszone (bo pierwsze to planowe cc) więc nie sądzę, aby trzecie się pośpieszyło
Masz na myśli ten sklep?Drogie Mamy, szukam strony internetowej lub osoby od której mogłabym kupić ubranka next, miałam kilka sztuk przy pierwszym dziecku i były cudowne ale w PL niestety chyba nie ma sklepu tej firmy . Możecie coś podpowiedzieć?
Link do: Oficjalna strona internetowa Next: Moda online, Ubrania dziecięce i Sprzęt domowy
reklama
olka11135
Drogie Mamy, szukam strony internetowej lub osoby od której mogłabym kupić ubranka next, miałam kilka sztuk przy pierwszym dziecku i były cudowne ale w PL niestety chyba nie ma sklepu tej firmy . Możecie coś podpowiedzieć?
Jest online i można śmiało zamawiać szybko jest dostawa