reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

reklama
Dzien dobry!
Ja dziś kończę 10 tydzień, 1/4 za mną.

Chodzę do medicoveru zeby mieć badania w ramach pakietu i prywatnie do lekarza polecanego. I tu i tu rozmowy na temat testów nifty/panorama itd pojawiły się. Zastanawiam sie czy to zaczyna być jakimś standardem?
W tym roku kończę 35 lat i wiem ze to ten czas i w ogóle ale jeszcze nawet nic niepokojacego na usg nie było bo za wcześnie a już mowa o tych badaniach.
Dużo z Was je zamierza robić?

Dzien dobry!

Chodzę do medicoveru zeby mieć badania w ramach pakietu i prywatnie do lekarza polecanego. I tu i tu rozmowy na temat testów nifty/panorama itd pojawiły się. Zastanawiam sie czy to zaczyna być jakimś standardem?
W tym roku kończę 35 lat i wiem ze to ten czas i w ogóle ale jeszcze nawet nic niepokojacego na usg nie było bo za wcześnie a już mowa o tych badaniach.
Ja mam skończone 35 lat i mówią jedynie o pappa

Dzien dobry!

Ja mam 34 i mi lekarz nic nie mówił o tym. Dopiero przede mną prenatalne (USG I trymestru)

Dziewczyny czy zauważyliście zmianę zachowania u swoich zwierząt? Ja mam kotkę i ona sporadycznie przychodziła ugniatać mi brzuch jak leżałam. Od trzech dni po prostu czuję z jej strony oblężenie 🤣 i nie ugniata już brzucha a uda siedzi na udach i gniecie. Wczoraj trzy razy ją sciagałam bo mnie już pachwiny bolały od jej masażu , a ta wracała jak bumerang. Myślicie, że zwierzęta coś czują czy raczej zbieg okoliczności 🤔?

reklama