olka11135
Fanka BB :)
Bo do ojca nie ma się 100% pewności
Są nawet takie przypadki gdzie bliźnięta mają różnych ojców
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo do ojca nie ma się 100% pewności
Tak, ja mam Arh- a mąż Arh+. Mały ma bodajże 0rh+. Zastrzyk miałam ale w 28tc, jak plamiłam to nikt się nie zainteresował.Ale też masz konflikt?
Bo wiesz ja np. nie mam choć uważam, że to głupie - ale cóż naukowcem, lekarzem nie jestem.
Bo ja mam +, a mój mąż ma - i nasza córka ma 0rh- i miała pewne problemy po porodzie i podejrzałam że mogło to z tego wynikać bo innych przyczyn brak. No ale oficjalnie takiego konfliktu nie ma.
W każdym razie teraz to się chyba zawsze profilaktycznie podaje jak mama ma minus. Nawet się chyba nie wnika w tego ojca
Wyszłam z mojego spontanicznego USG, jest zarodek 4,5mm z serduszkiem 6+1 czyli idealnie tyle ile ma być wg daty owulacji.
Kamień z serca!!!
czyli mlodsza też masz ciążę? A powiedz czy mierzył ci tętno zarodka ?Serduszko u mnie biło 6t5d z @ wychodzi 8tydz. lecz lekarka powiedziała, aby na termin z małpy się nie patrzeć bo pewnie owu była później. Cieszę się bardzo poród wstępnie wychodzi mi na 17 grudnia
Też myślałam o Anieli oraz Amelce i Marii a dla chłopca to wstępne myślałam o Stasiu ale to jeszcze bardzo luźne pomysły, które nie przedstawiłam jeszcze mężowi.Moja pierwsza córka miała być Dalia ale wyszła Lilia. Druga ma Rita.
U nas będzie Aniela lub Feliks.
Super! To teraz się juz nie stresuj i wypoczywaj Wiem jakie to trudne, ale próbować trzebaU mnie wszystko okej! Serduszko nadal bije, zarodek ma 0,7 cm także w trzy dni urósł prawie 0,5 cm a średnio rośnie 1,5 mm więc idealnie!
Wziernik był już czysty, żadnych krwiaków, nadżerki brak więc niewiadomo skąd te plamienie.. Ale najważniejsze, że wszystko jest dobrze!