Tylko z wykresu temperatury jak zobaczyłam skok zrobiłam trzy dni pod rząd testy owulacyjne były całkiem negatywneWygląda w sumie ładnie - tylko jak na młodsza ciążę Nie masz w sumie gwarancji kiedy była owulacja
reklama
Uszek
Fanka BB :)
Oj znam ten strach Ogólnie nigdy nie byłm super szczupła, zawsze jakieś kg na + dlatego cieszyłam się, że w pierwszej ciąży duzo nie przytyłam.... no ale wiadomo kazda ciąża .... po cichu liczę, że będzie tak jak w pierwszejJa w drugiej ciąży która była donoszona przytyłam 17 kg. Aż się boje tego szczerze mówiąc...
Blondi_87
No właśnie - bądź dobrej myśli obraz wygląda naprawdę ładnie jeśli ciąża jest faktycznie młodszaTylko z wykresu temperatury jak zobaczyłam skok zrobiłam trzy dni pod rząd testy owulacyjne były całkiem negatywne
Jovi
Daj przepis jak nie utyć, jestem w 1 ciąży bardzo się boję. Już uważam co jem, ale niekiedy przyjdzie ochota i koniec tera staram się choć 2 razy w tygodniu na siłownię iść. Bo już nie mam siły częściej a nie chce się zażynac..U mnie 6+3 wg apki. Jeszcze nic nie widać. W pierwszej ciąży mało przytyłam i dlugo nie było widać brzucha. Ciekawa jestem jak będzie teraz.
Ps. A ile ważyłaś przed ciąża?
Mimimka89
Ja liczę, że tym razem będzie inaczej.Oj znam ten strach Ogólnie nigdy nie byłm super szczupła, zawsze jakieś kg na + dlatego cieszyłam się, że w pierwszej ciąży duzo nie przytyłam.... no ale wiadomo kazda ciąża .... po cichu liczę, że będzie tak jak w pierwszej
Jovi
Naprawdę będzie jeszcze czas by brzuszek się pokazał. Koło 10 tygodnia napewno już poznasz, że zaczyna rosnąć. Ja jestem chuda i widzę powoli jak rosnę wszerz, ale to jeszcze nie to
Ja czuję jakby był..hm wzdęty? Albo jakbym pęcherz miała pelny. Ale jak napne mięśnie czy wciągnę to jest płaski
Uszek
U mnie chcąc nie chcąc musialam uważać co jem ... dieta cukrzycowa praktycznie od poczatku ... taka magiaDaj przepis jak nie utyć, jestem w 1 ciąży bardzo się boję. Już uważam co jem, ale niekiedy przyjdzie ochota i koniec tera staram się choć 2 razy w tygodniu na siłownię iść. Bo już nie mam siły częściej a nie chce się zażynac..
Przed ciąża waga 75 kg przy wzroście 172 cm
W ciąży przytyłam 7kg
Jovi
Wow.. no to tego zasługa. Choć nie życzę nikomu.U mnie chcąc nie chcąc musialam uważać co jem ... dieta cukrzycowa praktycznie od poczatku ... taka magia
Przed ciąża waga 75 kg przy wzroście 172 cm
W ciąży przytyłam 7kg
Moja przyjaciółka miała refluks i tak ja wymęczyło, że zmieniła nawyki żywieniowe do dziś.
Ona nigdy nie była szczupła ale rozumiecie ze w ciąży schudła?? Waga przed ciąży a przy porodzie to była różnica 2 kg.. a dziecko 3700. Po ciąży-14kg
Enchanted
Mam dokładnie to samo z siłownią, kiedyś 3x w tygodniu, a teraz tak ciężko się zebrać…. sił brak… w ciągu dnia najwięcej energii mam jak jestem w pracy kolo 9-14, jak pójdę na l4 to będę chodziła w tych godzinachDaj przepis jak nie utyć, jestem w 1 ciąży bardzo się boję. Już uważam co jem, ale niekiedy przyjdzie ochota i koniec tera staram się choć 2 razy w tygodniu na siłownię iść. Bo już nie mam siły częściej a nie chce się zażynac..
Taż liczę, że za dużo nie przytyję
reklama
Uszek
No więc przypadki są różne. Jeśli bobo zdrowe to super ale co się pewnie biedna nameczyla z refluksem to jej. Ja raz w ciazy mialam zgage myslalam, że oszalejeWow.. no to tego zasługa. Choć nie życzę nikomu.
Moja przyjaciółka miała refluks i tak ja wymęczyło, że zmieniła nawyki żywieniowe do dziś.
Ona nigdy nie była szczupła ale rozumiecie ze w ciąży schudła?? Waga przed ciąży a przy porodzie to była różnica 2 kg.. a dziecko 3700. Po ciąży-14kg