reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

a dobra pisałaś ze będziesz powtarzać🙆‍♀️ przyrost ci powinien pokazać czy Ok rośnie ale z reguły nie każdy ma zaraz jakaś wysoka betę dziewczyny tutaj tez nie raz jak pisały to były niskie bo to wszystko zależy od późnego zagnieżdżenia się itp
Średnia mam wiedzę w tym temacie ale tak kojarzę
tak, to tylko ja mam jakieś bycze przyrosty 😂 Nadrabia po wcześniejszych poronieniach 🤣

reklama
A ja mam pytanie do mam w kolejnej ciąży. Czy u was też zaczyna się brzuch wyraźnie zaokrąglać ? 7 tydzień.
U mnie nic nie widać a też jestem w 7 tygodniu. Poprzednia ciąża była prawie 10 lat temu to nie wiem czy to się liczy. Ja chwilowo chudnę, mam mdłości 24 na dobę i jedzenie nie jest moim przyjacielem. Ale się nie martwię bo mam zapas 😅

Miał się nie udzielać puki moja ciąża się nierozwinie ale nikomu o ciąży niemowimy puki co także pytam was ile wynosil wasz progesteron i w którym dniu robiłyście ten pierwszy w dzień miesiączki czy ile dni po ? To w sumie moja 7 ciąża nigdy nierobilam bety hcg ale po poronieniu w 7 tyg chciałam sprawdzić czy ciąża się prawidłowo rozwija aby by się za szybko nie cieszyć. Testy wychodziły 2 dni przed @ bladziutkie w dzień kiedy powinnam dostać @ zrobilam dwa jeden o większej czułości i 2 wyraźne kreski drugi o mniejszej i druga bledsza wiele w niedzielę po 48 h zrobiłam jeszcze raz test ten sam co w piątek ten o mniejszej czułości tej samej firmy kreska miała ten sam kolor co ta z piątku i nam przeczucie że coś nie tak wczoraj robilam bete wynosila 65 coś tam jutro powtórzę msrtwi mnie ze beta taka niska dlatego powiedzieć ni jakie były wasze bety ?
W 10 dpo beta 21 progesteron 29
W 13 dpo beta 105 progesteron 34

To wzdęcia, gazy i przesuwające się organy. Brzuszek ciążowy widoczny będzie koło 10-12 tygodnia ciąży (zaokrąglone tuż na spojeniem łonowym).
to w sumie 4 ciąża ale pierwszy raz mam tak że dokladnie nad spojeniem łonowym zaczyna się zaokrąglać. Może faktycznie to tylko przesuwające sie organy

reklama
Dziewczyny ja mieszkam w UK....ostatnio w ciąży bylam 12 lat temu... ale pamietam mega ból piersi...teraz nie bolą...poczytałam na Google i trochę się martwię. Położna nawetfo mnie nie oddzwoniła jeszcze bo ma czas na wizytę ze mną do 12 tyg ciąży. Wtedy właśnie jest pierwsze z dwóch planowanych w UK usg.... nie mogę tyle czekać bo się stresuje. Umowilam się prywatnie na usg w czwartek i nie mogę się doczekać. Wg apki jestem w 6 tyg 5 dni ciąży. Wkurza mnie to olewanie w tutejszej służbie zdrowia,tym bardziej że mam już 37 lat i boję się mega....
Miala któraś taka sytuację że piersi nie bolały?