reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

reklama
Dlatego ja na razie cisnę do pracy ale już mnie powoli wkur*ia to, ile ludzi przychodzi chorych do pracy. Każdego dnia wracam i mózg mi paruje żeby się od jednego czy drugiego nie zarazić, a jak wiemy "baba w ciąży" to utrapienie dla zwykłego lekarza :/
A ile osób wysyła chore dzieci do szkoły... ;-)

Oczywiście jeśli ktoś dobrze się czuje , warunki pracy na to pozwalają i chce pracować to super. 🙂 Natomiast będąc w pierwszej ciąży długo do pracy nie chodziłam i nie mam z tego powodu wyrzutów sumienia. Zeby nie było lubie swoją pracę ale pracuje w przedszkolu i niestety bardzo często są sytuacje, że dzieci przychodzą chore.... zarazić się nie jest trudno. Dla mnie była to dość stresująca sytuacja.
Były momenty, kiedy w szkole chodziłam cały czas w maseczce, podczas gdy wszyscy już o nich zapomnieli...

Cześć dziewczyny! Dzisiaj robiłam 2 testy z porannego moczu(prawdopodobnie 12 dpo), oba mają tą samą czułość (10 mlU/ml) a zabarwienie kresek wyszło totalnie inne. Któraś też tak miała? 😅 Pytam z ciekawości, bo jutro i tak pędzę na betę 💪🏻
Ja też tak miałam, że z jednej próbki moczu testy dwóch różnych firm pokazywały z różną intensywnością kreseczki 😅

Mam przyrost 🥹

Załączniki

• IMG_5403.jpeg
    IMG_5403.jpeg
    74,6 KB · Wyświetleń: 136
  • IMG_5404.jpeg
    IMG_5404.jpeg
    78 KB · Wyświetleń: 130
Witam się i ja choć nadal niepewnie.podczytuje was od samego początku 🤭 mam na swoim koncie 2 straty i Stwierdzona translokacje Robertsona..
ostatnia @ 1.03 dziś 6+1 I pierwsza wizyta za mną.szczesliwa bo poraz pierwszy ujrzałam zarodek i widziałam migające ❤ więc jestem o kroczek do przodu 🥰pozdrawiam

Załączniki

• 20230413_120444.jpg
    20230413_120444.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 99
reklama
Witam się i ja choć nadal niepewnie.podczytuje was od samego początku 🤭 mam na swoim koncie 2 straty i Stwierdzona translokacje Robertsona..
ostatnia @ 1.03 dziś 6+1 I pierwsza wizyta za mną.szczesliwa bo poraz pierwszy ujrzałam zarodek i widziałam migające ❤ więc jestem o kroczek do przodu 🥰pozdrawiam
gratuluję 😘

Tak z ciekawości spytam w którym dniu cyklu miałaś owu? Ja ostatnią @ miałam 3.03 i myślę właśnie kiedy iść na wizytę prywatnie.