Madame JS
Fanka BB :)
Nawet nie wiesz, jak mi się przyda ta informacja :-)Regulamin nie może być niezgodny z kodeksem pracy. Kodeks zmienił się 7 kwietnia 2023 i jest nadrzędny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet nie wiesz, jak mi się przyda ta informacja :-)Regulamin nie może być niezgodny z kodeksem pracy. Kodeks zmienił się 7 kwietnia 2023 i jest nadrzędny
A ile osób wysyła chore dzieci do szkoły... ;-)Dlatego ja na razie cisnę do pracy ale już mnie powoli wkur*ia to, ile ludzi przychodzi chorych do pracy. Każdego dnia wracam i mózg mi paruje żeby się od jednego czy drugiego nie zarazić, a jak wiemy "baba w ciąży" to utrapienie dla zwykłego lekarza :/
Były momenty, kiedy w szkole chodziłam cały czas w maseczce, podczas gdy wszyscy już o nich zapomnieli...Oczywiście jeśli ktoś dobrze się czuje , warunki pracy na to pozwalają i chce pracować to super. Natomiast będąc w pierwszej ciąży długo do pracy nie chodziłam i nie mam z tego powodu wyrzutów sumienia. Zeby nie było lubie swoją pracę ale pracuje w przedszkolu i niestety bardzo często są sytuacje, że dzieci przychodzą chore.... zarazić się nie jest trudno. Dla mnie była to dość stresująca sytuacja.
Ja też tak miałam, że z jednej próbki moczu testy dwóch różnych firm pokazywały z różną intensywnością kreseczkiCześć dziewczyny! Dzisiaj robiłam 2 testy z porannego moczu(prawdopodobnie 12 dpo), oba mają tą samą czułość (10 mlU/ml) a zabarwienie kresek wyszło totalnie inne. Któraś też tak miała? Pytam z ciekawości, bo jutro i tak pędzę na betę
Wiem, bo w żłobku jest to samo. Rano czopek w dupę a potem wielkie zdziwienie, że dziecko nagle ma 39A ile osób wysyła chore dzieci do szkoły... ;-)
ekspresowe wyniki. Widzę że Lubinianka ja okoliceMam przyrost
gratulujęWitam się i ja choć nadal niepewnie.podczytuje was od samego początku mam na swoim koncie 2 straty i Stwierdzona translokacje Robertsona..
ostatnia @ 1.03 dziś 6+1 I pierwsza wizyta za mną.szczesliwa bo poraz pierwszy ujrzałam zarodek i widziałam migające ❤ więc jestem o kroczek do przodu pozdrawiam