reklama
Mimimka89
Fanka BB :)
Cześć przyszłe mamusie
Podczytuje was i podczytuje j chyba czas nieśmiało do was dołączyć.
Termin z miesiączki pokazuje na 21 grudnia wizyta u lekarza 25 kwietnia
Mam nadzieję,że wszystko będzie Dobrze.
Na pokładzie córeczka z 2022 roku. Będzie ciekawie
VERONICA89
witajCześć przyszłe mamusie
duska1205
Początkująca w BB
Mnie przez około 2 tygodnie też dosyć mocno bolał brzuch, ale już jest ok! A wczoraj była beta ponad 2 tysiące, więc się troszkę uspokoiłam. I również piersi mnie baardzo bolą, nie idzie ich dotknąć. Innych objawów póki co brak.Hej ja w święta zrobiłam test i wczoraj. Dwie piękne kreski. Mam też 2 letnią córkę która dalej jest na piersi. Termin pokazuje mi na 12 grudnia w aplikacji. Gina mam dopiero 26 kwietnia. Czy macie już jakieś objawy? Mnie strasznie bolą piersi przy karmieniu do tego brzuch jest wzdęty i mnie pobolewa.. Plecy tak samo trochę się obawiam. Choć w pierwszej ciąży też mnie tak bolał ciągiem 2 tygodnie a nie pamiętam czy plecy też. Raz też kiedyś miałam ciąże biochemiczną więc stres mam i pewnie już będzie do wizyty.
Uszek
Ooo kolejna mama z bobasem z 2022 na pokładzie Hej!Cześć przyszłe mamusie
Cześć dziewczyny! Dzisiaj robiłam 2 testy z porannego moczu(prawdopodobnie 12 dpo), oba mają tą samą czułość (10 mlU/ml) a zabarwienie kresek wyszło totalnie inne. Któraś też tak miała? Pytam z ciekawości, bo jutro i tak pędzę na betę
Blondi_87
Ja nie widzę zdjęcia ale różnej firmy mogą mieć różną intensywność więc się nie denerwuj. Nie ocenia się wielkości bety po intensywności zabarwienia - zasada zero-jedynkowa ciąża jest lub jej nie ma i to wszystko co wynika z testu za beteCześć dziewczyny! Dzisiaj robiłam 2 testy z porannego moczu(prawdopodobnie 12 dpo), oba mają tą samą czułość (10 mlU/ml) a zabarwienie kresek wyszło totalnie inne. Któraś też tak miała? Pytam z ciekawości, bo jutro i tak pędzę na betę
Dziękuję! wstawiam jeszcze raz zdjęcie. Uspokoiła mnie ta intensywność zabarwienia, bo w styczniu miałam podobną intensywność testu,ale niestety okazała się ciąża biochemiczna, więc jestem trochę przewrażliwiona, obawa pozostajeJa nie widzę zdjęcia ale różnej firmy mogą mieć różną intensywność więc się nie denerwuj. Nie ocenia się wielkości bety po intensywności zabarwienia - zasada zero-jedynkowa ciąża jest lub jej nie ma i to wszystko co wynika z testu za bete
Załączniki
Blondi_87
Ewidentnie test dodatni gratuluję punków nie znam, a ten drugi to nordtest?Niestety każda z nas jest i będzie pełna obaw na każdym etapie, ale nie ma co się stresować - stres dzieciątku nie jest potrzebnyDziękuję! wstawiam jeszcze raz zdjęcie. Uspokoiła mnie ta intensywność zabarwienia, bo w styczniu miałam podobną intensywność testu,ale niestety okazała się ciąża biochemiczna, więc jestem trochę przewrażliwiona, obawa pozostaje
reklama
Dziękuję raz jeszcze! Tak,dokładnie, Nordtest, i nie wiem czemu,ale bardziej się spodziewałam, że pink będzie "ciemniejszy" życzę miłego dzionka!Ewidentnie test dodatni gratuluję punków nie znam, a ten drugi to nordtest?Niestety każda z nas jest i będzie pełna obaw na każdym etapie, ale nie ma co się stresować - stres dzieciątku nie jest potrzebny