Owulacja
Fanka BB :)
Tak, mnie tak ostatnio hihiWcisnął Was kiedyś lekarz poza kolejnością jak już wszystkie terminy były zajęte na najbliższy miesiąc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, mnie tak ostatnio hihiWcisnął Was kiedyś lekarz poza kolejnością jak już wszystkie terminy były zajęte na najbliższy miesiąc?
Ok 1:200Jakie miałaś ryzyko ZD?
U mnie w pierwszej ciąży do około 19 tc był chłopak a później okazało się że dziewczynkaW którym tygodniu ciąży widać na USG czy to chłopczyk czy dziewczynka?
Ja też mam aktualnie 2 daty... 3.12, a z drugiej strony 25.11. ... W którym jesteś tc ?Witam serdecznie ja termin na 3.12 ale całkiem prawdopodobne ze będzie listopad pozdrawiam wszystkich serdecznie
Madame a Ty?Ja też mam aktualnie 2 daty... 3.12, a z drugiej strony 25.11. ... W którym jesteś tc ?
Super! Ile podejmowaliście prób in vitro?A ja się witam z wami,podczytuje już trochę z przyczajenia i przebijam od razu,bo mam 43 lata,ciąża po invitro.pierwsze dziecko (tez invitro)urodzone dokładnie 5 dni po 40 urodzinach,teraz ostatnie podejście do ostatniego mrozaczka i dziś beta 200
7+5. A cooo?Madame a Ty?
Super7+5. A cooo?