reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

reklama
To jest normalne ze bierzesz każda opcje pod uwagę , ale wiem z doświadczenia ze im bardziej się nakręcam tym jest gorzej !
To u mnie to samo, dzisiaj obudziłam się w środku nocy cała roztrzęsiona bo bez sensu się nakręcam... potrzeba mi kogoś kto mnie walnie w ten pusty łeb;-)

Jestem nienormalna... siedzę i czytam objawy poronienia i ciąży pozamacicznej.
Ja się wypisałam z grup poronieniowych na FB, fajne źródło wiedzy jak byłam po biochemach ale co się naczytałam przez ostatnie miesiące. Człowiek był spokojniejszy jak pewnych rzeczy nie wiedział...
U mnie najlepiej działa żeby się odciąć od takich tematów, chociaż sama się często negatywnie nakręcam to tłukę do swojej głowy "zaczniesz się martwić jak będzie czym". Chociaż nie, ja się nie martwię, ja po prostu się zablokowałam emocjonalnie :p zarówno przed negatywnymi jak i głównie pozytywnymi emocjami.
Również wałkuje temat. Niestety u mnie są już objawy. Kontaktowałam się z moją Panią Doktor. Jutro beta, czwartek wizyta. Trzymajcie kciuki ponieważ boje się że kolejna biochemiczna 😔
Ech oby nie :( ale z krwawieniem śmiało mogłabyś jechać na izbę przyjęć. O ile masz już taki wiek ciąży że powinien być pęcherzyk, bo w sumie jak nie to też Ci każą betę powtórzyć.

reklama