Z jakiej masz firmy?Tak! Ja odkąd używam majtek menstruacyjnych też się czuję sto razy lepiej i w sumie zamierzam ich używać w połogu tylko sobie po prostu kupię jeszcze większą ilość
Ja używam pieluch wielorazowych i wydałam już na nie majątek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z jakiej masz firmy?Tak! Ja odkąd używam majtek menstruacyjnych też się czuję sto razy lepiej i w sumie zamierzam ich używać w połogu tylko sobie po prostu kupię jeszcze większą ilość
Wiem, takie właśnie ostatnio miałam i dlatego mi tak odwala.Potwierdzam, nie nakręcaj się.
(nie żebym była królową w tej praktyce )
Wiesz, że są poronienia zatrzymane bez ABSOLUTNIE ŻADNYCH objawów?
Chyba to jest dobry pomysł... ostatnio jak szukałam przyczyn długotrwałego przeziębienia to doszłam do jakiś chorobowych absurdów...Nie nakręcaj się, bo odetniemy Cię od Google
To u mnie to samo, dzisiaj obudziłam się w środku nocy cała roztrzęsiona bo bez sensu się nakręcam... potrzeba mi kogoś kto mnie walnie w ten pusty łeb;-)To jest normalne ze bierzesz każda opcje pod uwagę , ale wiem z doświadczenia ze im bardziej się nakręcam tym jest gorzej !
Spokojnie - tak może bycJej ale mnie ciagnie po boku janjuz panika ...
Ja juz panika i zaczelam juz internet przegladac a do wizyty tydzien..Spokojnie - tak może byc
Nie ma co przeglądać - każdy objaw w zasadzie znajdziesz gdzieś z dobrym finałem i kiepskim... Czekaj cierpliwie zrób sobie herbatkę i włącz jakaś komedie... Neta przestań przeglądaćJa juz panika i zaczelam juz internet przegladac a do wizyty tydzien..
Ja się wypisałam z grup poronieniowych na FB, fajne źródło wiedzy jak byłam po biochemach ale co się naczytałam przez ostatnie miesiące. Człowiek był spokojniejszy jak pewnych rzeczy nie wiedział...Jestem nienormalna... siedzę i czytam objawy poronienia i ciąży pozamacicznej.
Ech oby nie ale z krwawieniem śmiało mogłabyś jechać na izbę przyjęć. O ile masz już taki wiek ciąży że powinien być pęcherzyk, bo w sumie jak nie to też Ci każą betę powtórzyć.Również wałkuje temat. Niestety u mnie są już objawy. Kontaktowałam się z moją Panią Doktor. Jutro beta, czwartek wizyta. Trzymajcie kciuki ponieważ boje się że kolejna biochemiczna
Z jakiej masz firmy?
Ja używam pieluch wielorazowych i wydałam już na nie majątek