reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

reklama
Dziewczyny tak odchodząc od ciąży ….. odnośnie Google i chorób to ja juz miałam wszystkie odmiany raka ! 🥹
Kiedyś w moim podręczniku do angielskiego była opowieść o gościu, który przeczytał cały podręcznik medycyny i doszedł do wniosku, że jedyna choroba, której nie ma, to odruch kolanowy. Co na dodatek okazało się złą nowiną ;-)
Gdy byłam dzieckiem, zaczytywałam się w "Domowym poradniku medycznym" mojej mamy. Byłam przekonana, że mam zwichnięcie żuchwy oraz wrzód pełzający rogówki...

Ale ma akurat mam dosłownie to samo ! Wiec rozumiem doskonale , dzisiaj rano tez miałam „jazdy” ale choćby nawet nic na to nie poradzimy , będzie co ma byc, miejmy nadzieje ze wszystko w porzadku będzie ❤️
Ale tak to jest jak komuś zależy na dziecku, jak ma problemy z zajściem itd, będzie martwił się przeżywał .
Masz rację, moja pierwsza ciąża była taka na luzie... bez stresu i paniki o każde ukucie. Z pracy praktycznie na porodówkę pojechałam, a teraz... zachowuję się co najmniej dziwnie...

Kochane ja też w tej ciąży jakoś bardziej się stresuje... Są dni że nie mam żadnych objawów i już sobie coś wkręcam 😞 cały czas myślę czy jest dobrze czy już w końcu zobaczę to maleńkie serduszko.. Na początku 5tc dostałam luteine ponieważ pęcherzyk był za mały w stosunku do ostatniej miesiaczki i strasznie się martwię😔
Każdy się o coś martwi... szkoda naszych nerwów bo i tak nic się w pewnym momencie nie da zrobić, ale ciężko się opanować...

Dziewczyny tak odchodząc od ciąży ….. odnośnie Google i chorób to ja juz miałam wszystkie odmiany raka ! 🥹
Tylko wiecie jak my nad sobą tak wyszukujemy chorób to ja współczuje naszym dzieciom jak będą na swiecie bo będą chodzic od lekarza do lekarze 🥹😅

Eh.. kurde jak tak czytam. To sama mam o awy że coś z ciąża jest nie tak. Tzn mam złe przeczucie. A wizyta dopiero za tydzień we wtorek.
I tak myślę że gdyby płód obumarł, serce przestało bić albo coś byłoby nie tak, to zaczęłabym mieć boleści? Krwawienia?

Bo to też nie wiem czy dobrze ze nic się nie dzieje.

reklama
Eh.. kurde jak tak czytam. To sama mam o awy że coś z ciąża jest nie tak. Tzn mam złe przeczucie. A wizyta dopiero za tydzień we wtorek.
I tak myślę że gdyby płód obumarł, serce przestało bić albo coś byłoby nie tak, to zaczęłabym mieć boleści? Krwawienia?

Bo to też nie wiem czy dobrze ze nic się nie dzieje.
Nie musisz mieć żadnych objawów. Nie nakręcaj się. Ja też nic nie czuje i nie jedna dziewczyna tutaj też nie ma objawów