Afja-Anetka
Fanka BB :)
ale dobrze jest nowego pracownika wdrożyćAle to zależy od miejsca pracy. Na kasie w markecie nie ma tematów do zamykania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale dobrze jest nowego pracownika wdrożyćAle to zależy od miejsca pracy. Na kasie w markecie nie ma tematów do zamykania
Wtedy ma więcej zasiłków. Oczywiście jeśli jej zarobki są niskie.I rozumiem, że z pensji kobieta w przypadku gdy jest samotną matką opłaci żłobek/opiekunkę i "życie"?
A jaki jest Twój punkt widzenia? Pracujesz?
Hej, możesz rozwinąć co znaczy odpowiedni czas na poinformowanie o ciąży ?(rozumiem ze pracodawcy). Pytam z czystej ciekawościJestem na zwolnieniu, krwiak i odklejanie trofoblastu.
Gdyby nie to, to bym pracowała.
A o ciąży poinformowała w odpowiednim czasie a nie w 7 tc.
Nie jestem za generalizowaniem, każdy ma inna historię i możliwości.
Chyba nie ma dobrego uniwersalnego czasu na to. Np ja choć pracuje i pracować będę ile się da poinformowałam już w 5 tc dlatego że jestem jedyną osobą na takim stanowisku i "góra" musi się zastanowić co zrobią z tym za kilka miesięcy - czy zatrudnia kogoś nowego, przyucza kogoś z innej jednostki czy zawiesza działanie aż do mojego powrotuHej, możesz rozwinąć co znaczy odpowiedni czas na poinformowanie o ciąży ?(rozumiem ze pracodawcy). Pytam z czystej ciekawości
PS przykro mi, ze masz od początku takie przejścia krwiak i jeszcze to odklejanie mam nadzieję, ze się mimo to porządnie przyssał i nie odpuści
Hej, możesz rozwinąć co znaczy odpowiedni czas na poinformowanie o ciąży ?(rozumiem ze pracodawcy). Pytam z czystej ciekawości
PS przykro mi, ze masz od początku takie przejścia krwiak i jeszcze to odklejanie mam nadzieję, ze się mimo to porządnie przyssał i nie odpuści
W moim przypadku, bo mówię za siebie. Póki byłabym w stanie wykonywać obowiązki bez szczególnego traktowania.