pluto_nova
Moderator
ja się nie wypowiadam, bo nie bioręHejo, dziewczyny, ja proponuję zakończyć temat duphastonu. Myślę że wyjdzie nam to na dobre. Miłego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja się nie wypowiadam, bo nie bioręHejo, dziewczyny, ja proponuję zakończyć temat duphastonu. Myślę że wyjdzie nam to na dobre. Miłego dnia
Trzymamy kciuki żeby było wszytko dobrzeDzisiaj wizyta. Tydzień temu pęcherzyk 1cm. Ciekawe co dziś. Pusty pęcherzyk czy cokolwiek w środku..
17:50@Majeczka1996 o której wizytujesz?
daj znać po17:50
Masz siniaki po clexanie? Ja mam jednego takiego wielkiegoja się nie wypowiadam, bo nie biorę
no właśnie mam takiego jednego co na pół brzucha się rozlał Ale wiem gdzie popełniłam błąd, bo zrobiłam za blisko blizny po grudniowej operacji laparoskopowej. Jak robię z dala od nich, to jest gitMasz siniaki po clexanie? Ja mam jednego takiego wielkiego
A ja właśnie nie wiem gdzie popełniłam błądno właśnie mam takiego jednego co na pół brzucha się rozlał Ale wiem gdzie popełniłam błąd, bo zrobiłam za blisko blizny po grudniowej operacji laparoskopowej. Jak robię z dala od nich, to jest git
może za blisko jakiegoś poprzedniego wkłucia?A ja właśnie nie wiem gdzie popełniłam błąd
A to możliwe ostatnio wbijalam się dalej to obyło się bez siniaków.może za blisko jakiegoś poprzedniego wkłucia?