reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2023 🎅

reklama
Ja osobiście jestem zachwycona że in vitro dało mi od razu efekt że uda mi się zostać mamą w tym roku 😎 po tylu staraniach miesiąc porodu nie miał już dla mnie kompletnie żadnego znaczenia 🤣
Ja tez jestem po ivf l, drugi transfer udany i w pompie mam datę. Ważne, ze się udało, teraz żeby donosić i urodzić zdrowe ❤️

Podziwiam ludzi, którzy mogą sobie planować, kiedy urodzą 😃 ale są pary, które zachodzą w 1 cyklu

Ja mam dwie ciąże z 1cs, potem cp z 3cs i obecnie 9cs jeszcze nie wiadomo czy szczęśliwy. Oczywiście teraz niech się rodzi w święta, sylwestra czy jak mu tam pasuje, ale nie zmienia to faktu, że grudzień przynajmniej w Warszawie pod tym kątem jest kiepski. A udany poród to też dla mnie coś ważnego

Ja osobiście jestem zachwycona że in vitro dało mi od razu efekt że uda mi się zostać mamą w tym roku 😎 po tylu staraniach miesiąc porodu nie miał już dla mnie kompletnie żadnego znaczenia 🤣
Tu się zgadzamy w 100% ;-) Zastanawiałam się tylko zawsze, jak trudne musi być np. znoszenie bardzo wielkich upałów pod koniec ciąży... - dla mam rodzących w czerwcu, lipcu, sierpniu...
Problem sam się rozwiązał :-( , bo owszem, mnie też in vitro dało od razu efekt, ale mamą czerwcową jednak nie zostanę... Zobaczymy jak będzie z grudniem :-)

reklama